Търсене

Начало Политика „Реформаторски блок – Глас народен“ откри кампанията си
„Реформаторски блок – Глас народен“ откри кампанията си
01 March 2017

„Разград се нуждае от професионалисти, а не от парашутисти“. Под това мото вчера официално бе представена листата и на практика бе открита кампанията на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ в 18-ти Разградски избирателен район.

01_03_2017_rb.jpg

На пресконференцията присъстваха осемте кандидат-депутати, начело с водача Теодор Ролев, както и специалният гост - бившият министър на здравеопазването Петър Москов, ръководител на предизборната кампания на Реформаторския блок.

От кратките визитки, които всеки си направи, стана ясно, че листата е съставена от доказали се професионалисти в различни сфери, които са местни хора, живеят в Лудогорието и се ползват с добра репутация.

Поставеният под №1 Теодор Ролев почти няма нужда от представяне. Освен с политическа дейност /член на Националния координационен съвет на Реформаторския блок/, той е сред най-успешните разградски предприемачи – собственик е на най-модерната печатница в Северна България „Разград полиграф“. Основният му мотив да се кандидатира за народен представител е да представлява реално съгражданите си, сред които е всеки ден, и според правомощията си да решава проблемите им и защитава техните интереси.

№2 е Людмил Тихчев от Кубрат, който е дългогодишен служител в застрахователна компания.

№3- д-р Евгения Керчева е известен детски лекар в Разград, управител на клиника „Вита Медика“ и неотложна медицинска помощ „Вита“.

№4 – Атанас Зарков от Завет е земеделски производител – притежава пчелин, овощна градина и земя.

№5 – Ивелина Христова преподава в ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, три пъти е учител на годината - двата на община Разград, а единият път е на Съюза на българските учители.

№6 - добре известният на разградчани юрист и адвокат Димо Борисов.

№7 – дългогодишният учител по физическо възпитание в ПТГ „Шандор Петьофи“ Симеон Тодоров.

№8 – най-младият в листата Светломир Матев е финансист, завършил Стопанската академия в Свищов, който след две години работа в голяма международна компания в София, се завръща със съпругата си в родния Разград, където в момента се реализират професионално.