Търсене

Начало Политика ГЕРБ обеща толерантна кампания
ГЕРБ обеща толерантна кампания
23 February 2017

ГЕРБ – Разград представи кандидатската си листа за народни представители. От осемте избраници поради служебни ангажименти отсъстваше само Валентина Френкева.

Още в началото на пресконференцията областният координатор на партията Валентин Василев и водачът на листата Десислава Атанасова подчертаха, че кампанията на ГЕРБ ще бъде толерантна, без нападки и коментари към опонентите.


25_02_2017_gerb.jpgАтанасова, която е бивш здравен министър, заяви, че листата е съставена от доказали се хора, които формират силен отбор, който ще доведе до 11-та победа на ГЕРБ, още повече, че бюлетината на партията е под №11. Тя прогнозира спечелването на два мандата въпреки че Разградският избирателен район се води като труден и твърденията на някои, че е техен бастион. „Не вярвам в непревземаеми крепости“, каза още Десислава Атанасова и уточни, че акценти в предизборната кампания на партията са инфраструктурата /за което посочи конкретни пътни участъци за ремонтиране в Разградско/, образованието и културата.

Вторият в листата Гюнай Хюсмен благодари на ГЕРБ за доверието, което му оказват. Той заяви, че през последните години именно ГЕРБ е започнала да се превръща в реалният гарант на етническия мир в страната. „Крепостта на България са българските граждани и сърцата им. Който съумее да ги превземе, всякакви крепости ще превземе“, допълни Хюсмен.