Търсене

Начало Политика „АБВ-Движение 21“ ще надгражда резултатите от предишните избори
„АБВ-Движение 21“ ще надгражда резултатите от предишните избори
23 February 2017

Надграждане на резултатите от предишните парламентарни избори е амбицията на коалиция „АБВ-Движение 21“, заяви областният лидер на АБВ Пламен Томов по време на представяне на кандидатдепутатската листа. Той уточни, че до шесто място средната й възраст е 27 години. Водач е Кристиян Калчев от „Движение 21“.


25_02_2017_abv.jpgТой е завършил образованието си в Москва и Виетнам, учил в сферата на държавното и общинско управление. На второ място в листата е Вера Христова – Стоилова от Кубрат, която има частен бизнес.

За представянето на листата и среща с партийния актив на представянето бе зам.-председателят на АБВ Марин Киров. Според него няма съмнение, че коалицията ще влезе в следващия парламент, въпросът е с колко депутати. Сред акцентите на предизборната програма са борба срещу социалните неравенства и увеличаване на участието на държавата в икономиката. Марин Киров уточни, че коалиция „АБВ-Движение 21“ няма да си сътрудничи в бъдещия парламент най-вече с ГЕРБ и партията на Марешки - „Воля“.