Търсене

Начало Политика Гюнай Хюсмен е номиниран за кандидат-депутат на ГЕРБ
Гюнай Хюсмен е номиниран за кандидат-депутат на ГЕРБ
06 February 2017

Списъкът с номинираните от общинските структури вече е изпратен в Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще определи точният 8-членен състав на кандидат-депутатската ни листа, съобщи вчера областният координатор на партията и кмет на Разград д-р Валентин Василев.


06_02_2017_gunai_husmen.jpgТой уточни, че сред предложенията, които са събрали най-много номинации, са досегашните народни представители Михаил Тодоров и Гюнай Хюсмен. Първото име не е изненада, тъй като младият финансист Тодоров е лоялен активист на ГЕРБ и вече има над едногодишен опит в законодателния орган.

Номинирането на втория определено е малко изненадващ, но логичен в дълбочина ход, като се има предвид досегашните действия на влиятелния агробизнесмен. Всъщност кандидатурата на Гюнай Хюсмен, предложена от организациите в Исперих, Разград и Самуил, е с идеята той да бъде включен от гражданската квота. Това е и в синхрон с решението на общинската организация на създаденото от Хюсмен движение „Независимите“ за изборна подкрепа на ГЕРБ.

Сред останалите номинации личат имената на областния управител Манол Кившанов, шефът на Областна дирекция „Земеделие“ Валентина Френкева, председателят на бюджетната комисия в Общински съвет – Разград Радиана Димитрова, служителят на Община Разград и бивш кандидат-кмет на Завет Младен Чакъров...