Търсене

Начало Политика В събота ген. Румен Радев посети Разград
В събота ген. Румен Радев посети Разград
31 October 2016

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев в събота бе на предизборно посещение в Разград. Той се разходи из центъра, където по думите му най-силно се е впечатлил от паметника „Майстор Манол“.


31_10_2016_radev.jpgСлед пресконференцията, която даде за журналисти, Радев, придружаван от председателя на БСП Корнелия Нинова и няколко депутати от левицата, се отправи към Филхармонията, където бяха дошли стотици симпатизанти. Пред залата кандидат-президентът беше посрещнат с хляб и сол, а вярна почитателка му подари глинен съд, пълен с автентично гецовско кисело мляко.

Гостите бяха приветствани от областния председател на инициативния комитет за издигането на кандидат-президентската двойка Румен Радев/Илияна Йотова – Евгений Ганев. След него 10-минутно слово произнесе Корнелия Нинова.

Накрая бе дадена думата на кандидат-президента, за който се смята, че ще се класира за балотажа. „Кога се разбира, че една партия е в паника от осъзнаването, че губи изборите? Когато напусне полесражението на честното съревнование и влезе в кочината на компроматите и на клеветите. Ето, това вече правят нашите опоненти, които явно вече нямат полезен ход. Но това няма да им помогне и Вие сте доказателството за това“, заяви Румен Радев. Като цяло, използвайки военния принцип, че нападението е най-добрата защита, основната опорна точка в неговото изказване бе критика на сегашното управление на държавата.