Търсене

Начало Политика Вчера Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Лудогорието
Вчера Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Лудогорието
18 October 2016

С разходка из центъра започна вчерашното посещение на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в Разград. След непринудени разговори с граждани и раздаване на автографи, двамата се отправиха към Общинския културен център, където започна предизборната среща, в която участва и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

19_10_2016_cacheva1.jpg

19_10_2016_cacheva.jpg"Аз и вицеадмирал Манушев получихме доверието на най-голямата и истински народната партия ГЕРБ, но президентът трябва да олицетворява единството на нацията. Затова са необходими гласовете на възможно най-голям брой български граждани. България трябва да остане фактор на стабилност и сигурност в региона във времена, когато сме изправени пред немалко препятствия и предизвикателства. Членството ни в Европейския съюз и НАТО е без алтернатива. Президентът на България трябва да отстоява тази наша национална кауза, защото това е нашият, българският национален интерес. Не е време да се отклоняваме от тази цел, която сме постигнали благодарение на поколения българки и българи, които са искали да сме равни на другите европейски народи", заяви Цецка Цачева пред стотиците членове и симпатизанти на ГЕРБ в залата.

Срещата завърши с концерт с участието на Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х Фактор, група "Rewind", Любо Киров, Веселин Маринов", "Българе", Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Визитата на Цецка Цачева и Пламен Манушев в Разградска област започна от кубратското село Юпер, където двамата разговаряха с местни жители. Час по-късно предизборна среща се състоя и в залата на читалището в Кубрат.
След това обиколката продължи в Исперихска община - в селата Свещари и Подайва и в общинския център. Навсякъде кандидат-президентската двойка бе придружавана от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Разград Валентин Василев.