Търсене

Начало Новини Навесът на кладенеца до автомивка "Гатко" плаче за ремонт
Навесът на кладенеца до автомивка "Гатко" плаче за ремонт
17 February 2016

Навесът над затворения кладенец до автомивка "Гатко" е амортизиран и е потенциално опасен за сядащите на пейките под него десетки хора - майки с деца, възрастни и клиенти на обекта и спешно се нуждае от ремонт, алармираха живеещи в района.


17_02_2016_gatko-1.jpgПосетихме мястото и се оказа, че сигналът е верен - от разхлабени свързващи детайли навесът се е наклонил и ако не се постегне, може в един момент да застраши здравето на хората.

Тъй като е общинска собственост, задължението да го ремонтира е на общината, смята Петър Иванов, който живее в съседство. Той уточни, че по време на предизборната кампания тук е идвал Денчо Бояджиев, който е поел ангажимент, но той пък вече не е на власт. Затова разградчанинът призова новото ръководство на общината да реши проблема.

Тревната площ около кладенеца се поддържа на добра воля от фирма "Гатко", която преди време е извършила и частичен ремонт на къта за отдих. Сега обаче е ред на собственика, който трябва да предприеме по-сериозни мерки за заздравяване на конструкцията.