Търсене

Начало Политика Освен делфинариум, Маню Манев обещава на Разград 9-етажна болница и музикален фестивал „Златен Пегас
Освен делфинариум, Маню Манев обещава на Разград 9-етажна болница и музикален фестивал „Златен Пегас
18 September 2015

„Изграждането на делфинариум е само една от 27-те точки, залегнали в моята предизборна платформа за излизане на Разград от кризата. Ето още някои от идеите ми - поевтиняване на водата с 41%; 50% съкращения в твърде раздутата общинска администрация; намаляване на местните данъци и такси с 45%; основна ревизия на общината и на общинския съвет за периода 1991 година - 2015 година;


18_09_2015_manev.jpgнамаляване на цената на храната в детската кухня със 70%; създаване на нов стъкларски завод с 55% мажоритарно участие на общината; откриване на нови 6588 работни места; създаване и възстановяване на "Златния Орфей" като "Златния Пегас" и др. Приоритет в моята бъдеща дейност като общински съветник обаче ще е изоставеният на произвола жк "Орел". Отсега искам да сигнализирам, че блок 26 се руши, а местната власт нехае. Аз ще съм корективът в следващия мандат на местния парламент, ще осигурявам кворума, но ще поставям условия преди това“.

Това заяви кандидатът за независим общински съветник Маню Манев, който дойде в редакцията, провокиран от дописката в "Екип 7" "Една легенда се завръща. Маньо Манев - рестарт в политиката".

Освен за делфинариума, за който ни направи забележка, че сме избързали да съобщим, тъй като за този негов замисъл знаел само още един човек освен него, нетрадиционният местен политик пожела да уточни още две неща. Първото е, че името му завършвало с Ю, а не с ЬО, както сме написали. Второто уточнение било обаче по-важно. МанЮ Манев бе категоричен, че членската маса на оглавяваната от него регионална структура на митичната партия "Нова демокрация" не била само от двама-трима сподвижници, а в момента наброявала 1159 човека и то само в Разградска община.


Димитър КИРИЛОВ