Търсене

Начало Политика Даниел Димитров е кандидат на БСП за кмет на Исперих
Даниел Димитров е кандидат на БСП за кмет на Исперих
31 August 2015

Адвокат Даниел Димитров е кандидатът на БСП за кмет на Исперих на местните избори през октомври. Димитров е общински съветник и сега, председател е на общинската организация на БСП в Исперих, член на националния съвет на партията.

Социалистите от Исперих са излъчили и своите кандидати за общински съветници.


31_08_2015_bsp-isp-1.jpgВодач на листата ще бъде Даниел Димитров. Сред кандидатите за общински съветници са още Илиян Дочков – зам.-кмет на община Исперих, преди това шеф на регионалния просветен инспекторат, Екатерина Димитрова – директор на ОУ „Васил Априлов“, Виргиния Станкова – юрисконсулт в общинската администрация на Разград, инж. Ана Михайлова-Иванова – експерт в Държавен фонд „Земеделие“ в Разград, Мирослав Паскалев – икономист и председател на настоятелството към Читалище „Съзнание 1891“ в Исперих, Дарина Романска – управител на „Агротида“ ООД, Дарина Пешева – ст. експерт „Социална политика“ в Исперихска община, Теодор Иванов - икономист и производител на електромобили, Енита Василева - гл. експерт „Образование и младежки дейности” в община Исперих, Емил Енчев – застраховател, Антон Христов – гл. специалист „Наемни отношения” в община Исперих и др.

В Исперихска община Българската социалистическа партия ще се яви самостоятелно на местните избори и няма да участва в предизборни коалиции.