Търсене

Начало Политика БСП - Исперих стартира предизборната си кампания
БСП - Исперих стартира предизборната си кампания
21 August 2015

На 28 август общинската конференция ще реши кой да бъде кандидатът на БСП за кмет на общината, кметове на населени места и листата за съветници, съобщи общинският лидер на социалистите в Исперих Даниел Димитров. Той допълни, че партията ще се яви самостоятелно на местните избори и няма да участва в никакви предизборни коалиции, но не уточни от кого БСП ще очаква подкрепа, ако се стигне до балотаж за кметския пост.


21_08_2015_isperih-1.jpgС представяне на Програмата си за развитие и управление на общината в периода 2015-2019 година, озаглавена "Промяна в името на хората", вчера БСП в Исперих започна кампанията си за участие в местните избори наесен.

"Исперихските социалисти поемат редица конкретни ангажименти, насочени преди всичко към ограничаване на бедността в общината, към повишаване на икономическата и гражданска активност и към подобряване на условията за живот в община Исперих", заяви общинският лидер на партията Даниел Димитров. Той маркира и основните направление на ангажиментите, които поема местната БСП. Сред тях са осигуряване на устойчива заетост и повече доходи за гражданите, подобряване на жизнената среда и публичните услуги, достъпно здравеопазване за всеки, образование за всяко дете в общината, равни възможности за младите хора, сигурност за хората и имуществото им.


Димитър КИРИЛОВ