Търсене

Начало Политика БСП излъчва своя кандидат за кмет на Разград на 27 юли
БСП излъчва своя кандидат за кмет на Разград на 27 юли
15 July 2015

Конференцията на общинската организация на БСП в Разград, на която ще бъде излъчена кандидатурата за кмет, е насрочена за 27 юли. Това съобщи областният председател на „БСП – лява България“ Венелин Узунов

На партийните общински събрания са направени номинации – сред тях са настоящият кмет на община Разград Денчо Бояджиев, председателят на Общинския съвет Милена Цанева, бившият областен управител Стоян Ненчев и председателят на общинската организация на БСП – Елка Неделчева.


15_07_2015_bsp_1.jpgПрез следващата седмица ще станат ясни и номинациите на Българската социалистическа партия за останалите шест общини в Разградска област, уточни Венелин Узунов.

Той представи трима депутати от БСП Чавдар Георгиев, Светла Бъчварова и Мариана Бояджиева, който в понеделник бяха на посещение в Разград.

Народните представители поеха ангажимент да съдействат за ремонт на пътя Попово – Разград като настояват пред министъра за регионалното развитие Лиляна Павлова участъкът да бъде включен в следващата програма на агенция „Пътна инфраструктура“.

Депутатът Чавдар Георгиев съобщи, че е внесен законопроект за намаление на ДДС от 20 на 5% за детски храни, памперси, столчетата за автомобили, както и за помощните средства за инвалиди. Народните представители очакват предложението да се подкрепи и от другите политически партии, защото според тях това е една от мерките за преодоляване на демографската криза в страната. Не казаха само защо не са намалили данъка докато БСП е била на власт...

Антония КИРИЛОВА