Търсене

Начало Новини Нов информационно-консултантски център
Нов информационно-консултантски център
30 January 2008

Сякаш всички само чакаха празника на Разград, за да започнат надпреварата по откриването на нови обекти, придобивки, програми и различни надпревари. Е, той дойде и всички хубави неща започнаха да ни връхлитат едно през друго. Към стройния списък на “осветени” от първите хора на града се присъедини и Младежкият информационно-консултантски център.
 

Той е създаден по проект към Националната програма „Младежки информационно-консултантски центрове” на Държавната агенция за младежта и спорта. Идеята е в този център младите хора от Община Разград да показват своите умения и талант, да се чувстват сигурни, информирани, уверени в своите сили и възможности.
От хилядите благодарности на стопаните на този център стана ясно, че кметът Бояджиев има особени заслуги за спечелването на проекта. Тук бе и представител на хората с парите от ДАМС, зам.-председателят Михаил Балабанов. Той от своя страна не пропусна да забележи, че е особено радостен, щото тъкмо малка община като нашата се е обзавела с въпросния център. Така пред нашите младежи се разкриват много възможности, които почти ги изравняват с връстниците им от големите градове.

Сергей ДОЧЕВ