Търсене

Начало Оживление Кметовете на Разград и Цар Калоян еднакви според египетския хороскоп
Кметовете на Разград и Цар Калоян еднакви според египетския хороскоп
26 September 2008

 

Денчо Бояджиев, кмет на Разград, роден на 2 юли, и Ахмед Ахмедов, кмет на Цар Калоян, роден 17 юли, би трябвало да си приличат като две капки вода, показва египетският хороскоп. Двамата градоначалници са чувствителни, емоционални, с отличен вкус, всеотдайни. Романтични, неотразими и с невероятен късмет. Ценители на изкуството, на красивото и сред природата и в човешките взаимоотношения.

 

Родени са под знака на вдъхновението. Имат силно въображение, творческа дарба и уважават изящните неща в живота. Имат лек характер и предпочитат да живеят в отморяваща и ненапрегната атмосфера. Ненавиждат всеки раздор или неприятно преживяване и не се чувстват добре, ако ги ограничава рутина или твърдо разписание на времето. Двамата не понасят да ги пришпорват против волята им и независимо от привидно безгрижното си отношение към живота, спадат по-скоро към перфекционистите, така че, започнат ли да работят върху някакъв проект, с положителност ще вложат всичко от себе си.
Най-често предпочитат да работят в екип, а не самостоятелно. Предпочитат да получават насърчението и подкрепата на околните, а оставят ли ги сами, може да се объркат и да развият песимистично отношение към нещата. Когато е възможно, отстъпват на другите да вземат сериозно решение. Но ако все пак вземат особено присърце някой въпрос или им се наложи да отстояват себе си, действат непоколебимо.

Адил Решидов, кмет на Исперих, роден на 12 ноември, се отличава с почтеност, силна воля и крайности в поведението. Материалист е, но е готов да подели всичко свое с другите. И колкото повече дава, толкова повече получава. С дълготрайни чувства е – обича и мрази от цялото си сърце. Надарен е с голяма издръжливост, способен е да работи неуморно, с невероятно търпение. Обикновено е добър и прецизен учител. Но отдаде ли се на слабостите си, е готов да се хвърля до самозабрава в гонене на удоволствията.
Това е знакът на почтеността, простотата и силната воля. Учтив е, устойчив и смел и залови ли се за работа, отдава й се изцяло. Външно може да изглежда небрежен веселяк, но същността му е стабилна. Стреми се към пълна хармония. Обикновено той прави първата крачка в сближаването с другите.

Според египетския зодиак като две капки вода са и Ремзи Халилов, кмет на Кубрат, роден на 13 декември, и колегата му Ахтер Велиев, кмет на Завет, роден на 19 декември. Двамата са трудолюбиви, старателни, опортюнисти. Открити, добронамерени, щедри и пестеливи едновременно. Добросъвестни, обичат семейството си и особено децата. Обичат да помагат на болните.

Родени са под знака на обаянието. Отличава ги интелигентност, хората ги обичат, а и те самите обичат компании и многолюдни сбирки. Умеят със завидна лекота да завързват отношения и хората се чувстват добре в тяхно присъствие. Обикновено се интересуват от добруването и действията на другите. Много ги бива да разчитат характери и хората често ги търсят за съвет и мнение.
Двамата са усърдни и старателни работници. Освен това са надарени с богато въображение и никога не изпитват недостиг от хрумвания.
Друга характерна черта е отношението им към парите. Крайно пестеливи, на някого може да се сторят дори стиснати. Причината е там, че обичат парите да се пазят за семейството. С партньора си може да са щедри, както и с децата си и близки приятели и роднини. Към себе си проявяват щедрост.

Айхан Хашимов, кмет на Лозница, роден на 1 септември, е приветлив, добронамерен и отзивчив. Готов да поема инициатива в разрешаване на свои и чужди проблеми, съпричастни, помагащи със съвети или действия. Умее да дискутира, да убеждава, да се налага над себе си, над другите, над обстоятелствата, когато преценят за необходимо. Умен е, начетен и жаден за знания. Отличава се със силна памет и има дарба да е добър лигвист. Умее да убеждава, с удоволствие се включва в дискусии и спорове. Със своята приветливост и самоувереност лесно печели съмишленици, затова се слави като отлични политици и оратори. Чудесна кариера може да направи като рекламен агент или търговец.
Може да бъде изобретателен, понякога дори коварен. Не изпуска възможността да прибере лесна печалба или да надхитри своите противници. Той притежава едновременно чар и лукавство.

Друга негова черта е, че винаги намира най-доброто решение и находчиво измъква себе си и другите от безнадеждно трудни ситуации. Умее да се щади.

Д-р Бейтула Сали, кмет на Самуил, роден на 18 октомври, е приветлив и учтив, верен на приятелите си, на казаната дума, на поетото обещание. Обича да си поставя ясни цели, които понякога го обсебват, докато не бъдат реализирани и осъществени. Отличава се с буден ум и голяма концентрация. Като характерна черта за него се сочи отсъствието на материализъм. В някои случаи обаче проявява голяма амбициозност, която му пречи да види и да оцени малките радости в живота си. Високите изисквания, които има към себе си и към другите понякога предизвикват конфликтни недоразумения между него и партньорите му.

 

Галина МАРИНОВА