Търсене

Начало Институции Трима номинирани за „Почетен знак за принос към местното самоуправление“
Трима номинирани за „Почетен знак за принос към местното самоуправление“
06 October 2014

 

Във връзка с 12 октомври – Ден на българската община, в петък от 13 часа ще се проведе тържествено заседание на общинския съвет в Разград. В началото слово за празника ще произнесе неговият председател Милена Цанева. След това местният парламент ще гласува новите носители на „Почетен знак за принос към местното самоуправление“. Преди да влязат в дневния ред на сесията обаче утре предстои номинациите да бъдат разгледани в комисиите по култура и по законност. Към петък следобед в местната администрация имаше депозирани три кандидатури.

 

За удостояването с тази общинска награда са предложени главният експерт в дирекция „Финансови дейности и МДТ“ Калинка Петрова, главният специалист в звено „Обслужване на общинския съвет“ Иванка Раданова и директорът на общинско предприятие „Ученическо и столово хранене и почивно дело“ Светослав Неделчев.

Отбелязването на Деня на българската община ще започне на 10 октомври в 8.30 часа в партера на администрацията, където служителите ще бъдат поздравени от кмета Денчо Бояджиев. От 9.30 до 16.30 часа община Разград организира Ден на отворените врати. За 12 часа същия ден е насрочено поднасянето на венци и цветя пред паметната плоча на първия разградски кмет Георги Попов, която е поставена на неговата къща - днешният Етнографски музей.