Търсене

Начало Политика Реформаторският блок представи листата си
Реформаторският блок представи листата си
03 September 2014

По примера на „Лудогорец“, ние имаме амбицията да направим Разград член на шампионската лига на демокрацията. Ще водим позитивна, открита и честна кампания.

Това заяви вчера водачът на осемчленната листа на Реформаторския блок в 18-ти многомандатен избирателен район Мюйессер Солак. Тя е заместник-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“, отличник на випуск на ПМГ „Акад.Н.Обрешков“ в Разград, доктор по икономика, експерт в областта на образованието и европейското финансиране.


03_09_2014_rb.jpgВтори в листата е общинският лидер на Демократи за силна България Теодор Ролев, собственик на най-голямата печатница в Северна България „Разград полиграф“, общински съветник.

Третото място заема Мирослав Маринов от Движение „България на гражданите“, финансово-икономически анализатор.

Следват Васил Василев от СДС – помощник -директор на ОУ „Хр.Ботев“ в Исперих; Исмаил Касабов от НПСД – старши експерт в ДФ „Земеделие“ в Разград; Нина Цонева от ДБГ – преподавател по английски език в СОУ „Хр.Ботев“ в Кубрат, Садетин Басри от НПСД – докторант в Русенския университет; Владимир Матеев от БЗНС – пенсионер.

На пресконференцията за представянето на кандидат-депутатите от Реформаторския блок бе отбелязано, че тя е добре балансирана и в нея влизат хора, които се ползват с добро име и е една от малкото, ако не единствената, с водач жена.