Търсене

Начало Политика 8 кандидат-депутати има Патриотичният фронт в Разградско
8 кандидат-депутати има Патриотичният фронт в Разградско
03 September 2014

Димитър Димитров от Исперих е водачът на листата на Патриотичния фронт в 18-ти избирателен район. 61-годишният инженер е бивш шеф на ДАИ – Разград и Търговище, областен координатор на Националния фронт за спасение на България.

Втори е областният лидер на ВМРО Евгени Драганов, магистър по финансов мениджмънт, бивш директор на общинско предприятие „Обреден дом – Разград“.


03_09_2014_pf.jpgНа трето място е общински председател на НФСБ в Разград Стефан Хаджистанчев, преподавател в професионалната гимназия по транспорт и строителство „Хр.Смирненски“.

Четвъртата позиция заема Веселин Христов, общински лидер на НФСБ в Кубрат, магистър по финансов мениджмънт, бивш главен експерт в Държавната комисия по енергийно и водно регулиране.

Останалите са: 5. Росен Тодоров, зам-председател на ВМРО в Разград, създател на агенцията за недвижими имоти „РОС“; 6. Александър Калинов от Лозница, член на ръководството на НФСБ в Лозница, занимава се с частен бизнес, бивш състезател по свободна борба; 7. Пенка Цонева от Разград - ВМРО, икономист; 8. Петър Дачев от ВМРО – занимава се с частен бизнес.

Дългосрочната цел на Патриотичния фронт e постигането на баланс в местното самоуправление в смесените райони. Според Димитър Димитров в Разградска област той е нарушен вече повече от 20 години в съотношение 6 : 1 в полза на ДПСи може да бъде постигнат, като кметовете на общинските центрове – градове се избират само от живеещите в тях, а не и с гласовете от всички населени места, както е сега.