Търсене

Начало Политика ГЕРБ представи листата си в Разград
ГЕРБ представи листата си в Разград
01 September 2014

В 12.12 часа вчера ПП ГЕРБ подаде документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград. Минути след това в офиса на партията бе представена и осемчленната листа. Както вече съобщихме неин водач е досегашният депутат и бивш областен управител д-р Валентин Василев. На второ място е поставен младият финансист, общински съветник и бивш председател на РИК Михаил Тодоров.


01_09_2014_gerb-2.jpgТрети в листата е Петър Василев, зам.-директор на Районната здравно-осигурителна каса, общински съветник. Под №4 е Галина Георгиева, юрист, бивш зам.-областен управител. Пети е „доайенът“ в листата 52-годишният Николай Атанасов от Кубрат, който е икономист по образование, бивш офицер от МВР, в момента работи в охранителния бизнес. На шесто място е Милена Орешкова, директор на основно училище „Иван Тургенев“ в Разград, магистър по история, философия, педагогика и политология, общински съветник. Предпоследен в листа е Недим Мустафов, бивш кмет на Самуил и настоящ общински съветник, работи в частна фирма. На осмо място е Надежда Радославова от гражданската квота, музикален педагог, директор на МШ „Илия Бърнев“, носител на наградата „Никола Икономов“, Личност на годината през 2010 година, общински съветник.

Водачът на листата Валентин Василев заяви, че амбицията на ГЕРБ е за поне един депутатски мандат. Той увери, че партията ще води позитивна предизборна кампания.