Търсене

Начало За нас
За нас

 

"Екип 7" е независим вестник за събитията и хората в Разградска област. Първият ни брой излезе на 05.10.1992 година. Вестникът е издание на Кооперация "Екип 7", цифрата е равна на броя на основателите на фирмата.

 

"Екип 7" излиза три пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък в 16 страници, осем от тях с пълноцветен печат. Разпространява се на територията на цялата Разградска област с най-голямо проникване на вестникарския пазар. Тематично "Екип 7" е абсолютно отворен за живота около нас такъв, какъвто е и не търси строго профилирана читателска аудитория.
Новините, разбира се, са приоритет. Стремим се да отделяме достатъчно място на добрите практики, без да загърбваме и дребните, на пръв поглед, проблеми на отделния човек от областта - нашия редовен и ревностен читател. Той, читателят, нерядко сам участва в списването на вестника с писма, предложения, снимки и подсещания за нещо, което сме пропуснали в забързаното си ежедневие.
В продължение на повече 20 години вестникът е лидер в бизнес информацията, предпочитан източник за новините в политиката, икономиката, спорта, социалната и културната сфера. Ценен ориентир в сектора на услугите. Не на последно място, "Екип 7" се приема изключително добре от най-младото поколение поради стремежа на редакцията всеки брой да включва по нещо интересно от и за тийнейджърите.
"Екип 7" има собствена кореспондентска мрежа в седемте общини на Разградска област, ползва и услугите на Българската телеграфна агенция. Член е Българската асоциация на регионалните медии.

 

Благодарим за проявения интерес към нас!

Не ни жалете, редакционните ни телефони са отворени за вас!

 

 

"Екип 7"