Търсене

Начало Политика До утре номинират кандидат-депутатите на ДПС
До утре номинират кандидат-депутатите на ДПС
08 August 2014

Лютви Местан, д-р Хасан Адемов, д-р Нигяр Сахлим и областният председател на партията Ахмед Ахмедов са най-често предлаганите имена при номинирането на кандидат-депутатите на ДПС от Разградски избирателен район. До вчера са проведе събрания в три общини. В Исперих номинациите са шест, като освен Местан, Адемов и Ахмедов са посочени общинският лидер Гюнай Хюсмен, шефът на ДАИ и бивш народен представител Белгин Шукри и доскорошният зам.-министър на културата Велислава Кръстева.


В Завет към имената на Местан, д-р Адемов и д-р Сахлим е номиниран зам.-председателят на Младежкото ДПС в общината Самет Хасан.

В Цар Калоян към Местан, д-р Сахлим и Ахмедов се добавят и имената на Рушен Риза, Мустафа Карадайъ и зам.-кметът на общината Даут Аляовлу.

Последните номинации са на разградската структура на партията, която ще заседава в събота. До края на седмицата ще има пълна яснота за броя на номинираните във всички общини, след което пълният списък, подреден по азбучен ред ще бъде представен в централата на ДПС, където ще бъде утвърдена конкретната листа.