Търсене

Начало Оживление VIP събитие без много VIP
VIP събитие без много VIP
08 September 2008

 

VIP сватба се задава в Разград на 13 септември, събота. Областният управител Наско Анастасов жени първородния си син. Булката също не е неизвестна. Тя е дъщеря на първия частен превозвач в Разград Тони Тонев.


 

08_09_2008_svatba.jpgТой

Борис Анастасов е първородният син на областния управител Наско Анастасов. Възпитаник на Русия, където получава първата си квалификационна степен във висшето образование по специалността „Мениджмънт“. Завърнал се в България, Борис завършва магистратура във Варна, направление „Икономика“, специалност „Стопанско управление“.

Подготовката на печатни издания е добре позната за Анастасов младши от времето, когато е работил в отдел „Маркетинг и реклама“ в редакцията на русенския вестник „Форум“. Сега Борис си е в Разград и се възстановява след тежка хирургическа интервенция.


Тя

Мария Тонева е щерка на първия частен превозвач в града Тони Тонев – президент на фирма „Карина – Т“. Завършила е „Социални дейности“ в Шумен, а после „Митническо разузнаване и разследване“ във Варна.

Мария работи във фирмата на баща си, оправя сметки, инкасира, търчи по банки и институции. Тя е дясната ръка на татко си в бизнеса. Мнозина, пътували по линията, знаят, че могат да я видят рано сутрин преди седем да изпраща първия курс до Варна или Русе.

08_09_2008_nasko_toni.jpg

Те

Борис и Мария са приятели отдавна. Неусетно Купидон пронизва сърцата им с оная сила, която превръща приятелството в любов. Двамата стават гаджета. Неочаквано за нея, на двеста километра от Разград, в Орешака, той вади годежен пръстен с перла и го слага на нежната дамска ръка. Без да се замисля, тя казва своето съдбоносно „да“.

Той е „рак“, а тя „лъв“. Двамата се допълват прекрасно. Тя е по-скоро практична, а той – по-лиричен. Освен предстоящото сватбено тържество, двамата си имат още едно вълнение. Само след четири месеца, живот и здраве, на бял свят ще се появи тяхното бебе - плод на любов и дълбоки чувства.

За сватбата в ресторант „Лес“ са поканени 160 гости, толкова, колкото е капацитетът на заведението. Ще кумува семейство от Русе, приятели на младоженците. Всички гости на голямото тържество ще отпиват от питиета, на бутилките на които от снимки ще им се усмихват двамата влюбени.

Сега, часове преди да свържат съдбите си в общ съюз, Борис и Мария живеят заедно в собствен апартамент. Докато вечер тя мие и реже зеленчуците, за да приготви салатката, той запретва ръкави и се развихря в кухнята с основното меню. Борис обича да готви, негови специалитети са месните ястия, на основата на свинско или пилешко.

Младото семейство е убедено, че трябва да продължи да живее и работи в Разград. Мечтае да се радва на здраво момченце и много приятели.


Менюто

Пилешка пържола, мешана салата, зеле, сухо мезе ще хапват гостите на тържеството. Запознати твърдят, че сватбата няма да се отличава с помпозност и демонстрации. Ще бъде скромно семейно тържество.

На него не се очакват „величия“ от ранга на премиер или министри.


Галина МАРИНОВА