Търсене

Начало Политика ДПС в Разградско откри предизборната си кампания
ДПС в Разградско откри предизборната си кампания
29 April 2014

Вчера, 29 април, точно в 10.29 часа ДПС в Разградско официално откри кампанията си за изборите за Европейски парламент. След като поясни, че цифрата 29 символизира номера на бюлетината, областният лидер на партията Ахмед Ахмедов заяви, че амбициозната задача, която си е поставило Движението за права и свободи в Лудогорието, е да внесе в националната „кошница“ 33 000 гласа, като по този начин да допринесе за избирането за евродепутат и на четвъртия в листата.


01_05_2014_dps-1.jpgТой припомни, че неин водач е Филиз Хюсменова, следвана от Делян Пеевски, Неджми Али, Илхан Кючук... На откриването на кампанията присъства седмият в листата Айсун Авджиев, родом от Търговище. В 17-членната листа под №13 е разградският депутат Хами Хамиев.

Ахмед Ахмедов отбеляза, че в листата има хора от всички етноси и е най-младата - средната възраст на кандидатите със закръгляне и на месеците на всеки била 29 години, което също съвпадало с номера на бюлетината на ДПС.

По време на церемонията бе осъществена конферентна връзка с народните представители от ДПС от 18-ти Разградски район - д-р Нигяр Сахлим и Хами Хамиев, които пожелаха успешна и толерантна кампания.


Димитър КИРИЛОВ