Търсене

Начало Крими Собственикът на „Колелото“ загина в катастрофа
Собственикът на „Колелото“ загина в катастрофа
21 January 2008

Със зловеща катастрофа започна неделната утрин. В 8.20 ч. на пътя между Островче и Сейдол на място, в личния си „Форд Мондео“, загина 43-годишният собственик на механа „Колелото“ в Разград Цветан Цанков.
Според официалната информация от ОД “Полиция“ - Разград, колата се е движела с несъобразена с пътните условия скорост. Вероятно на заледения рано сутринта път водачът е загубил контрол над управлението.
 

Фордът се е завъртял обратно на посоката си на движение и се е забил в крайпътно дърво вдясно от лентата, в която е пътувал първоначално. Така ударът е дошъл отляво - точно от страната на шофьора. Фаталният край за него е бил неизбежен, тъй като колата почти се беше разполовила, видя „Екип 7“. Автомобилът беше толкова смачкан, че се наложи ламарините му да бъдат срязани с техника на пожарната, за да бъде извадено тялото на починалия.
Двамата спътници на Цанков – 28-годишна разградчанка и мъж на 29 г. от Сейдол,
са пострадали леко и са били откарани за лечение в болницата. По наша неофициална информация, при пристигането си в лечебното заведение те са били под видимо алкохолно въздействие, няма опасност за живота им.
Продължава работата по изясняване причините за инцидента, по случая има образувано досъдебно производство в ОД „Полиция“-Разград.

Мила КЮЛЮМОВА