Търсене

Начало Политика ДПС в Разградско номинира Доган за лидер на движението
ДПС в Разградско номинира Доган за лидер на движението
07 January 2013

Преди националната конференция на ДПС на 19 януари, движението в Разград издигна кандидатурата на Ахмед Доган за председател на партията, съобщи областният лидер Ахмед Ахмедов. Той уточни, че на форума Разградски регион ще има 44 свои делегати. В петък бяха определени и 11 номинации от Лудогорието за членове на Централния съвет на ДПС.


По право това са четиримата депутати: д-р Хасан Адемов, Рамадан Аталай, д-р Нигяр Сахлим и Белгин Шукри, както и младежкият лидер на ДПС в Разградско Кямуран Абдурахим. Останалите кандидати са: Ахмед Ахмедов и общинските председатели в Разград - Музафер Мустан, в Исперих - Гюнай Хюсмен, в Кубрат - д-р Ибрахим Яхов, в Завет - Мехмед Хасан и в Самуил - Джевдет Азис.

На 4 януари се навършиха 23 години от основаването на ДПС – Разград. Рожденият ден бе отбелязан семпло само от партийни активисти.

Ахмед Ахмедов анонсира, че 25-годишнината ще бъде отпразнувана по подобаващ начин. „Тогава допълнителен тон на настроението ще ни дава и фактът, че вече ще сме отново във властта“, оптимистично заяви областният партиен лидер.


Димитър КИРИЛОВ