Търсене

Начало Политика Никола НИКОЛОВ: Ние няма да напуснем СДС
Никола НИКОЛОВ: Ние няма да напуснем СДС
28 November 2012

 

Структурата на СДС в Разград нямаше представители на извънредния Национален съвет на партията в понеделник и това беше бойкот на неадекватната политика на това ръководство. Ние отдавна сме се еманципирани от него и затова не се чувстваме ангажирани с цялата тази простотия.


28_11_2012_nikolov.jpgТова каза за „Екип 7“ съоснователят на СДС в Разград и региона /и неформален лидер на сините в Лудогорието/ Никола Николов във връзка с последните скандали и отлюспвания в Съюза на демократичните сили. Той допълни, че според него с това безумно поведение на практика е изпълнен планът на вицепремиера Цветан Цветанов в битката за парламентарни избори догодина да има само един субект в дясното политическо пространство.

„Ние, основателите на СДС в Разград, няма да напуснем партията. На когото не му харесва, да си хване автобусчето за родния край, като за Карлово например“, заяви Николов. Бившият депутат уточни, че повечето от хората, които олицетворяват Синята коалиция тук, са в СДС - Разград и са избрани от нейно име за общински съветници. Затова приоритет за тях са интересите на жителите на общината. Затова вместо да се занимават с глупости, сините съветници прекарали понеделника в подготовка за заседанието на общинския съвет, което беше вчера.

„Основен приоритет за СДС-Разград, като част от Синята коалиция, сега е да продължаваме да предлагаме и реализираме политики в общинския съвет в интерес на нашите съграждани“, заключи Никола Николов.


Димитър КИРИЛОВ