Търсене

Начало Крими Китан вилня в „PR“-а, после чупи и в Районното
Китан вилня в „PR“-а, после чупи и в Районното
17 August 2012

29-годишният Китан Трайков отново влезе в полицейския бюлетин, след като във вторник следобед буйства в кафе-бар „PR“ в центъра на Разград. Около 17 часа криминално проявеният и осъждан мъж започнал да чупи чаши в заведението, след това повредил плота на една от масите и стената, която е от гипскартон. Тъй като бил пиян и трудно контролируем, на мястото бил повикан автопатрулен екип на полицията, който да го откара в Районното управление.Там обаче Китан продължил да буйства и потрошил огледало с размери 40/30 см. Освен това псувал служителите и оказал съпротива.

Срещу него е образувано бързо производство по чл.325, ал.2 от Наказателния кодекс за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта. Текстът предвижда лишаване от свобода до 5 години.

Още един пиянски скандал влезе в сводката на полицията тези дни. 29-годишният заветчанин Н.Н. и 25-годишната П.П. от Русе се сбили в бистро „Лазур“ в Завет след спор за това какъв стил музика трябва да звучи. По данни на ОД на МВР-Разград мъжът и жената са били пияни.

На Н.Н. бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, с решение на Кубратския районен съд от 15 август обаче мъжът бил признат за невинен.