Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Община Разград е предоставила 28 помещения за пенсионерски клубове
10 December 2018

В брой 140/4293 на „Екип 7“ от 7 декември 2018 година е публикувана статия със заглавие „Възрастни хора от жк „Орел“ настояха да им се даде пенсионерски клуб“, в която е уточнено, че възрастни хора от квартала са организирали спонтанен протест с искане Общината да им осигури пенсионерски клуб, в който да се събират.

Продължава...
 
Професор Нейко Стоянов – човек с главно „Ч“ и преподавател по призвание
10 December 2018

Някои може и да смятат, че Разград не е предпочитано място за живот и кариерно развитие, един доказан професионалист обаче - професорът по химия Нейко Стоянов, избра да остане тук, доказвайки че камъкът си тежи на мястото.

Продължава...
 
Отворено писмо от „Агротайм“ ЕООД - град Исперих
03 December 2018

 

Уважаеми жители на селата Богданци, Хърсово, Кара Михал и Голяма вода,

Чрез настоящото писмо бихме желали да внесем разяснение и спокойствие, относно инвестиционните ни намерения за строителство на покрита лагуна за течна торова маса в землището на с. Хърсово.

Продължава...
 
За некачествен ремонт в кв. „Орел“ не е професионално да се говори по време на неговото изпълнение!
29 November 2018

По повод на публикация във в. „Екип 7“ от 26.11.2018 г. „158 230 кв.м площи в жк „Орел“ ще бъдат създадени и рехабилитирани. Въпросът е как?“ от Община Разград информираме следното.

Уважаеми съграждани, по повод на публикацията във вестник „Екип 7“ от 26.11.2018 г. за „некачествени строително-ремонтни работи“ по изпълнение на строително-монтажни работи в кв. „Орел“ град Разград, внасяме яснота за „професионалистите“ в строителството.

Продължава...
 
Има още добри хора и човечност!
26 November 2018

Искаме да разкажем за един случай, който стана пример за човечност, добрина и отношение към възрастните хора.

Преди един месец нашата съседка В.Станчева, която е на 90 години и живее сама, падна на улицата и си счупи ръката. Травмата бе сериозна и изискваше повече грижи, като хранене, къпане, тоалет и т.н.

Продължава...
 
„Чавдарци“ благодарят на „Екип 7“
15 November 2018

Уважаема редакция,

Искаме да Ви благодарим за съдействието, което ни оказахте при решаване на част от проблемите на живеещите на блок " Чавдар".

Близо четири години водим едностранна кореспонденция с Община Разград, но проблемите не се решаваха.

Продължава...
 
Разградчани: Златни ръце и сърца имат разградските хирурзи!
15 November 2018

Уважаеми съграждани,

Някак си сме свикнали, че доброто няма нужда от похвала. Често сме склонни да изкажем недоволство, но не и благодарност. В това обръщение истината е друга. В късната вечер на 16 срещу 17 октомври 2018 г. телефонен звън промени плана за душ и сън. Мама беше с ужасни болки. Нямаше време за друго, освен за викане на спешна помощ. Обадих се на 112, обясних какво ми е казала възрастната ми майка. Взех такси и слязох при нея. Медиците вече ме чакаха пред блока.

Продължава...
 
Разградчанка оспорва цените на таксиметровия превоз
14 November 2018

Здравейте,

Пиша Ви, защото съм възмутена от пладнешкия обир на фирма ЕТ „И. ХРИСТОВА-СТИВИ“. Всеки ден от понеделник до петък, сутрин и вечер използвам услугите на таксиметровите компании в Разград. Основно „ИНТЕР ТАКСИ“, но понякога нямат свободна кола сутрин и ползвам конкурентната - ЕТ „И.ХРИСТОВА – СТИВИ“. Тръгването ми от точка А ми струва 1.49 лв., от които имам такса повикване 0.50 лв. Прилагам касова бележка. Нали за това има първоначална тарифа 0.99 лв.

Марияна ХРИСТОВА

Продължава...
 
Община Исперих търси фирма за зимно поддържане на пътища и улици
14 November 2018

И Община Исперих се готви да се справи с предизвикателствата на зимния сезон и да осигури нормална инфраструктура на своята територия.

Това става ясно от обявената обществена поръчка за избор на изпълнител за зимно поддържане и снегопочистване на пътната и уличната мрежа.

Продължава...
 
Министерството на културата можеше поне по чистачката да прати цвете на театралите ни
09 November 2018

Мине, не мине време и колективът на Театрално музикалния център в Разград алармира, че Министерството на културата е орязало парите за заплати, консумативи или режийни.

През годините от управата на театъра опитваха всевъзможни реорганизации, сливания и реформи, за да облекчат финансовата тежест на началниците си в София.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1399