Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Още граждани недоволстват от ремонта в жк „Орел“
28 June 2019

След всеки дъжд пред входа ни се събира много вода, което затруднява достъпа до апартаментите ни. Проблемът се задълбочи особено много след като предблоковото пространство беше асфалтирано, в резултат на което отводнителните шахти са затлачени. Освен това водата влиза в блока, където е ел.таблото и стига до мазите.

 

Продължава...
 
Разградчанинът Ниязи САЛИ: След всеки дъжд пред имота ми става езеро
28 June 2019

При всеки дъжд пространството пред дома и автосервиза ни се наводнява и това е заради по-високото ниво и наклонения към нас тротоар на новопострения жилищен блок, сигнализира разградчанинът Ниязи Сали.

Продължава...
 
Хората от Осенец: Върнете ни детската градина
24 June 2019

Решението на Общинския съвет в Разград за закриването на детската градина „Иглика“ в Осенец от 1 април 2018 година продължава да среща острата съпротива на жителите на селото. Както „Екип 7“ писа, още в средата на юли на 2017 година, когато за първи път бе внесена докладната записка, мотивите на местната администрация бяха, че през последните години броят на записаните в ДГ „Иглика“ деца постоянно намалява и към началото на юни те са едва 12 – 10 от Осенец и 2 от Дряновец.

Продължава...
 
Служителите в общинска администрация - Разград не се оценяват по политически симпатии
12 June 2019

На 10 юни във вестник „Екип 7“ бе публикувана статия от пресцентъра на Общински съвет на БСП-Разград, със заглавие „БСП-Разград се жалва от политически репресии“. От публикациите в медиите общинска администрация научи, че според разградските социалисти в Община Разград има политически репресии, изразяващи се в уволнения на служители, които по някакъв начин са демонстрирали симпатии към БСП.

Продължава...
 
Община Разград: Предприети са всички необходими мерки за качественото озеленяване в жк „Орел“
05 June 2019

В брой 59/4359 на „Екип 7“ от 3 юни 2019 година е публикувана статия със заглавие „С бракувани чимове от стадиона правят „модерното“ озеленяване в „Орел“ . В нея се коментират дейности по проекта за благоустрояване на жк „Орел“ и по-точно озеленяването. Както многократно от администрацията сме обяснявали, обектът все още не е предаден на възложителя Община Разград, както и не са заплатени на изпълнителя никакви дейности по паркоустрояването.

Продължава...
 
Кметството в Ясеновец благодари на екипите на пожарната за помощта при наводнението
20 May 2019

На 16 май привечер силен дъжд се изсипа над Ясеновец и наводни много къщи в селото. Като кмет веднага предприех действия, с които да излезем от кризисната ситуация.

Благодаря на екипите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Разград за бързата реакция и за самоотвержените им усилия да помогнем на хората в Ясеновец в този критичен момент.

Продължава...
 
Ремонтът в квартал „Орел“ не е приключил, за да му се търсят „пропуски“
15 May 2019

В броя на „Екип 7“ от 13 май 2019 г. е публикувана статия със заглавие „Жител на „Орел“ с букет от забележки за ремонта на квартала“ . В нея г-н Стоян Мичев посочва „пропуски“ по изпълнението на ремонта в квартала, които според него трябва да бъдат отстранени. Отново от Община Разград подчертаваме, че обектът в кв. „Орел“ не е завършен и предаден на възложителя, като все още там се изпълняват ремонтни дейности.

Продължава...
 
Искаме ремонт на улица до училище в „Орел“
08 May 2019

Цялостното обновление на жк „Орел“, където се намира ПГХТБТ „Мария Кюри“, безспорно оказва благоприятно влияние върху нас - работещите и учещите в квартала. Разцъфналите дръвчета, зелените градинки, новите детски площадки създават не само пролетно настроение, но и позитивен климат за работа.

Продължава...
 
Когато институциите помагат, и хората вършат добрини
16 April 2019

Разградчанката Връбка Савчева Стаменова преди няколко дни навърши 91 години. С голямо уважение и ние, нейните съседки, направихме нейния рожден ден незабравим. Всички се постарахме масата да е пълна като за празник.

Личния й празник уважиха хора от екипа на Домашния социален патронаж и техните партньори и приятели – децата по проект „Мисия доброволец“ към СУ „Христо Ботев“, с ръководител Цветомира Петкова Децата поздравиха рожденичката със стихове, ние пък ги почерпихме с питка и шарена сол.

Продължава...
 
Съдийството е трагикомично, а спортната журналистика вече падна под дъното
16 April 2019

Половината свят, дето се казва, съм обиколил като журналист и любител на футболната игра, но такива „чудеса“ като на последния мач на „Лудогорец“ срещу „Левски“ не съм виждал. Не съм виждал, защото подобно нещо по света няма, вярвайте ми!

След като видя разликата в класите на отборите и се увери, че няма как да повлияе на резултата, съдията реши да помогне на домакините с отсъден втори жълт картон на Моци.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 1399