Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Ще дойдат местните избори, ние още гледаме партийни плакати от Евровота
29 July 2019

Предизборни плакати, приканващи жителите на самуилското село Голяма вода да гласуват за кандидата за евродепутат от ДПС, висят по указателните табели. Макар че новите представители на България в Европарламента вече навъртяха близо месец стаж, все още никой не се е погрижил за това агитационните материали да бъдат свалени.

Продължава...
 
Г-жо Ангелкова, не сте права да ни обвинявате, че предпочитаме чуждите плажове
29 July 2019

Госпожо министър на Република България не сте права, че социалните мрежи провалят летния туристически сезон у нас. Не сте права и затова да обвинявате българина, че вместо нашето море, предпочита да събира тен по плажовете на Турция, Гърция, Египет и Тунис. Грешите като ни убеждавате, че заради намалена покупателна способност, драстично е намалял броят на почиващите по Черноморието ни руски туристи.

Продължава...
 
Животни не останаха у нас от птичи грип, луда крава и чума, ама пък сме европейци
29 July 2019

Откакто българският селянин влезе в общия европейски дом и се нарече европеец, вместо да си накриви калпака и да се почувства и той бял човек с повече възможности и сигурност, го сполитат само неволи.

Продължава...
 
Паркът на Разград – вече не е за гордост, а е за срам!
24 July 2019

Лято е! И е горещо. Много от разградчани и гостите на града търсят прохлада, тишина и спокойствие в градския парк.

Да, хубаво е, че ги търсят в това прекрасно място, което градът ни има, а лошото е, че се натъкват на разбити алеи, мръсотия и бурени.

Като майка на две деца, аз съм в парка с количката всеки ден и смея да твърдя, че толкова мръсно и запустяло не е било никога досега.

Продължава...
 
Повечето от желанията на хората от Черковна за асфалт са изпълнени
24 July 2019

Във връзка със статия във вестник „Екип 7“ от 19 юли, брой 79/4379, озаглавена „Община Разград асфалтира улици в Черковна, ама как?“, искаме да внесем яснота.

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев призова многократно кметовете и кметските наместници на населените места да направят общоселски събрания и да се съобразят с решенията и мнението на жителите на селата.

Продължава...
 
На футбол ли ще си играем или на дискриминация?
24 July 2019

Както обикновено, купих си „Екип7“ и погледът ми попадна на последната страница, която е посветена на нашия любим „Лудогорец“. Потресена останах от думите на господин Мехмед Ходжов, който открито порицава, че „даже и жени“ си позволяват да коментират игра на отбора.

Абсурдно и обидно! Това е абсолютна дискриминация и изисквам извинение на страниците на „Екип 7“. Това доколко са правдиви коментарите на дамите, които сезира той, е съвсем друга тема, а и в 21-ви век, доколкото ми е известно, всеки има право да изкаже мнение, та дори и жените, колкото и неприятно да му е на въпросния господин.

Продължава...
 
Змиите изпълзяха след падането на „Лудогорец“ от „Ференцварош“
22 July 2019

След отпадането на „Лудогорец“ още в първия предварителен кръг на квалификациите за ШЛ змиите изпълзяха от дупките си и изплюха толкова отрова по отбора, футболистите и треньора Стойчо Стоев, че чак е чудно как толкова злоба може да таи у себе си човешкото същество. За централната преса донякъде е простено, тъй като там няма журналисти на „хранилка“ от „Лудогорец“, но как да простим на тези, които в социалните мрежи се пишат, че са фенове на нашия отбор.

Продължава...
 
В Стражец сметта в контейнерите...ферментира
19 July 2019

Живея и работя в чужбина. Летния си отпуск прекарвам в родното село Стражец. Вече близо две седмици контейнерите за битови отпадъци на нашата улица „Марица“ стоят препълнени и навсякъде около тях е осеяно с боклуци, които кучетата допълнително разнасят.

Продължава...
 
Разградският комплекс „Орел“ и българската работа – свършена-недовършена...
19 July 2019

По-голямата част от живеещите в жилищен комплекс „Орел“ в Разград приеха с недоверие предложения им през изминалата 2018 година „Проект за паркоустрояване на зелените площи.

Имам чувството, че проектантът е ползвал Градоустройствения план на гр. Разград, нанесъл го е едно към едно върху своето творение /проект/ и получил тлъст хонорар за това, без да идва на терен. Не само аз, но и други мислят така.

На 2 юли тази година тържествено бе обявено откриването /с рязане на лента/ изграждането на „Южен парк „Орел“.

Продължава...
 
Лидия МИЗУРСКА: Абсурдно е част от хората в Благоево да не искат в селото си детска градина
16 July 2019

В броя на „Екип 7“ от 12 юли излезе статията „От завист ли, от глупост ли, но в Благоево като че ли не искат да си има детска градина“. Тъй като в деня на посещението на репортер на вестника в градината аз отсъствах по семейни причини, желая да взема отношение по темата.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 1399