Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Майстори сме на антирекламата
04 August 2010

Не минава и месец без Разград и околните му села да не влязат в националните новини, но за съжаление само в негативен план. След срамната кражба на личните вещи и пари на скаутите от Белгия от закъсал нашенец, сега пък зле свършена работа от страна на Областно пътно управление - Разград провали почивката на млади румънци, решили да почиват на нашето Черноморие и похарчат парите си тук.
Продължава...
 
Два дена майка стоя със счупен крак без да получи адекватни грижи
02 August 2010

На 27 юни около 17.30–18 часа моята майка Донка Виликова Габровска, която е 67-годишна, ми се обади по телефона, плачейки, и ми каза, че е паднала от един стол – болеше я кракът. Сметнах, че само го е изкривила или разтегнала и го наложихме със студен компрес. На сутринта беше по-зле, беше посинял и отекъл.


Продължава...
 
Арендатори - мошеници
02 August 2010

Има хора, които цял живот вървят по честния път, мъчат се, изкарват с труд и пот хляба си, възпитават децата си в честност. А за отплата имат само мъки и страдания. И то страдания, причинени от други хора.

Защото има такива, които цял живот живеят с измама, с далавера, с лъжи и не се срамуват, не искат и да знаят! Не мислят, че може да има възмездие.

Продължава...
 
Да управляваш на инат
26 July 2010

Върви трета година от управлението на това ръководство в община Завет. Може би след промените то е най-некомуникативното и недържащо на поети ангажименти.

Поводът да пиша в „Екип 7“ е да стигна до повече хора, защото за пореден път са отхвърлени поети ангажименти.


Продължава...
 
В тая културна мътилка Разград е на път да удари шестицата
26 July 2010


Първоначалният слух беше, че разградският драматичен театър щял да се обединява с русенския. Т.е. да бъде, практически, закрит. Но тъй като този слух, слава богу, се оказа неверен, няма да му обръщаме внимание.

Нямаме /поне ние/ официално потвърждение за сливането на двата разградски театъра – “Антон Страшимиров” и “Назъм Хикмет”, но ако това е истинската истина, то нищо друго не можем да направим, освен да изръкопляскаме, колкото и във Фейсбук /както прочетохме в един вестник/ да имало кампания за защита на “хикметистите”.


Продължава...
 
Дайте да превъзпитаме Калоян, който ограби белгийките!
23 July 2010

Че няма ненаказано добро, нагледно и в пълен блясък видяха и усетиха скаутите от Белгия, избрали Лудогорието за територия, която да дарят с благотворителен труд, която да променят и превърнат в по-добро място за живеене.


Продължава...
 
Според директора на болницата синът ми е лекуван, според здравната каса – той въобще не е бил пациен
21 July 2010

Отново ви пиша, понеже единствено чрез вас успях да наруша спокойствието на „някои хора“. Жалко, че в тази държава пресата или медиите си вършат много по-добре работата, отколкото други отговорни институции. Както писах в предишното си писмо, подадох жалба в РЗОК и до изпълнителния директор на МБАЛ „Св.Иван Рилски“.


Продължава...
 
Ходене по мъките с Vivacom
12 July 2010

Искам да опиша моите премеждия с бившата БТК – сегашната Vivacom. На 11.06.2008 год. сключих договор за 12 месеца за интернет и тъй като нямах домашен телефон, условието беше да си открия такъв. Синът ми използва интернет, телефон не ползваме, но си плащах.

За телефона „минимум план“ - 6.50 лв. с ДДС и за интернет 16.60 лв. с ДДС – всеки месец около 30 лева.


Продължава...
 
Бог да пази България и пенсионерите й!
12 July 2010

 

Предстои /през следващата година/ поредна реформа около пенсионерския свят или кандидатпенсионерския такъв в държавата ни нещастна под егидата на надеждата на народа – Бате Бойко.

Мотивировката е, че нацията ни застарявала, млади хора не се раждали или бягали в чужбина, та нямало, санким, кой да произвежда, а като нямало кой да произвежда, нямало и осигуровки, респективно нямало пари за пенсии и прочее..

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Последна >>

Резултати 1391 - 1399 от 1399