Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Съсипаха ми къщата, моля полицията да дойде за оглед
10 January 2011

Предлагам на вниманието на читателите на „Екип 7“ снимки от потрошените орнаментни стъкла на къщата ми в село Гецово, улица „Георги Кирков“ 38, вечерта срещу 31 декември 2010 година. От осем стъкла седем са счупени напълно, а осмото е напукано. Строшени са стъклата на входната врата на втория етаж към антрето и вътре са начупени порцеланови чинии, унищожени са зазимени билки, скъсани са дрехи от хвърляните камъни. Щетите са за не по-малко от 200 лева.


Продължава...
 
Гинеколог провежда „игри на късмета” с чакащи пациенти
10 January 2011

Предстоеше ми рутинно изследване, а моят гинеколог отсъстваше, затова реших да се доверя на първия негов колега, който в момента е в поликлиниката. В кабинета си трябваше да бъде д-р Радка Стоянова. Наредих се при чакащите три жени, а след половин час вече чакаха осем, когато доктор Стоянова се зададе откъм коридора. Водеше със себе си пациентка, която влезе в кабинета й.


Продължава...
 
Честито ви старо правосъдие!
07 January 2011

Искрено се надявам никой от вас да не си е пожелал през настъпилата нова година да стане свидетел на качествено българско правосъдие.

Правосъдие, в което нито един подсъдим няма да се измъква, благодарение на рязко влошаване на здравословното му състояние, веднага след като е попаднал в ареста.

Правосъдие, в което нито едно дело няма да се разтяга до скъсване като найлонови бикини, поради неявяване на адвокати и свидетели, с годините - превърнало се с в хронично заболяване, пречещо на правдата у нас да възтържествува.


Продължава...
 
Да вземем ножа от шофьора!
05 January 2011

До господин шефа на Автогара - Разград

Господин шефе,

Първо искам да Ви честитя Новата година и да Ви пожелая здраве и успехи в личен и професионален аспект. Поводът за това публично писмо е голямото ми възмущение от инцидента, който ми се случи на 31.12.2010 г.


Продължава...
 
Д-р Стойко КОЛЕВ: Кравите имат рога, а чиновниците нямат рефлекси
05 January 2011

Кравите имат рога и невинаги са мирни, а чиновниците нямат рефлекси, които се придобиват в практиката. Така че не изключвам да се отвори допълнително работа на „Спешна помощ“. Освен рефлекси, на хората, за които бюрото е основното работно място, им липсват и практически умения, което пък може да се окаже трамплин за болестите.


Продължава...
 
Миглена ПЕНЧЕВА: Един от охраната на „Терамаркет“ ни обяви за шпиони
27 December 2010

„Точно по обяд на 22 декември човек от охраната на популярния в Разград магазин „Терамаркет“ ни заподозря в шпиониране. Възпитанието не ми позволява да преразкажа с какъв порой грубости ни заля мъжът, на чийто бадж пишеше, че се казва Петко Стоянов. Най-малкото бе, че сме били нахалници, щом сме си позволявали да сравняваме цените. Човекът откровено ни заподозря, че сме от конкурентна верига магазини. Само защото в ръката на сестра ми имаше списък с нужните ни за празничната трапеза продукти.“.


Продължава...
 
До блок „Рила“ даже катафалка не може да стигне
20 December 2010

Преведено на разбираем разговорен език, заглавието се отнася за открития тази година платен паркинг до бл."Рила" и Централна поща в Разград.

До днес включително този паркинг не се посещава от достатъчно коли за разлика от пространството до бл."Рила", обособено като паркинг за собствениците на жилища в него. Тук е винаги задръстено, няма място нито за нас, нито за колите на пощата и „Виваком“.


Продължава...
 
Заспалото и покорно общество ражда корумпирани и бездарни политици и държавници
20 December 2010

Все още си спомням за предишната българска зима. Около мен тъмни улици, жълти светлини, посивял от мръсотия под краката ми сняг. Усещам студа как ме пронизва дълбоко, но поемам въздух и отбелязвам със задоволство: „Пак съм у дома.” Минута след това, там някъде, в района на летище София, се срещам с първия си сънародник, нахлюпил небрежно на главата си шапка на таксиметров шофьор.


Продължава...
 
Над 1000 дка плодородна земя в Осенец пустее
15 December 2010

Само на десетина метра северно над гиздавото и китно село Осенец се намира плодородната земя на местността Балабама. На тази земя осенчани отглеждаха сочни витаминозни домати, а ябълките на 220-декаровата градина натежаваха всяка есен от вкусен и кехлибарен плод.

За жалост ябълковата градина пустее повече от 8 години по причина, че там има поникнали саморасли диви орехчета, засети от птиците.


Продължава...
 
Илия НИКОЛОВ: Разочарован съм от разградското правосъдие
13 December 2010

Няколко дни след публикацията ни „Условна присъда за катастрофа с четири жертви“ в редакцията дойде Илия Тодоров Николов от Русе, баща на 20-годишния Васил, единият от загиналите в зверската катастрофа миналата година по пътя Разград – Варна след разклона за село Бели Лом – точно в началото на баира, където е границата между Разградска и Шуменска област.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Последна >>

Резултати 1341 - 1350 от 1399