Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Ние, от ул.„Дъбрава“, също сме нормални граждани и данъкоплатци
04 April 2011

Уважаема редакция,

Пишем ви с надежда за отразяване действителното състояние на нашата улица във вашия вестник и съответната реакция на община Разград.

Улицата, на която живеем, се намира в периферната зона на града и се казва "Дъбрава" - име, неотговарящо на сегашното й състояние. Благородно завиждаме на кварталите, включени в програмата за благоустрояване. От какво сме недоволни и какво искаме?


Продължава...
 
Кмете, качи се на „петичката“
01 April 2011

Та, нека и аз взема думата. Там, на върха на кв."Орел", забравен от Бога и "недосварен си плюскаме боба", лятоска потънахме в треволяци. Никой не дойде да окоси тревите и трънаците, та едвам дишахме. Задух страшен. Вий там в общината сте на климатици, нали?

Аз не знам, пък и не съм чул и видял има ли зам.-кмет или кмет в квартала?


Продължава...
 
Защо ми взимат пари в КАТ без да правят преглед на колата?
30 March 2011

Здравейте уважаема редакция,

Искам да обърна внимание на вашите читатели, които са преминали през процедурата по регистрация на нововнесено моторно превозно средство в пункт на „Пътна полиция“ или на които им предстои да сторят това в близко бъдеще, на един факт, будещ съмнение за нередност или недосвършена работа.


Продължава...
 
Оправете „Орел“, г-да общинари, защото ще ви накажем на изборите
28 March 2011

Напълно подкрепям казаното в предния брой за жк „Орел“ от Генчо Гинев, мой много добър съсед. И ще добавя още нещо към вече казаното, защото съм сигурна, че „Екип 7“ няма да остави без последствие нашите тревоги. Дано ни чуят и ония от най-високата и пренаселена сграда в центъра на града, дето не пускат кокала вече десетилетия.


Продължава...
 
Недоумявам как в центъра на Разград може да има незаконен и грозен „комплекс“
23 March 2011

Уважаема редакция на вестник „Екип 7“,

Аз съм дългогодишна читателка на вестника и затова реших да се обърна към вас по един въпрос, който ме вълнува от известно време.

Тази грозна олющена барака, чиито снимки ви изпращам, е построена с подръчни материали и собствени сили на „собствениците“.


Продължава...
 
Жк „Орел“ вече е към Търговище
21 March 2011

Жк „Орел“ вече е към Търговище. Не, не е шега. И не защото кварталът ни е по-близо до слънцето, а защото се оказва, че е по-далеч от Разград. Въпреки че приблизително половината население на областния център живее в този район и около него.

Прочитайки наименованието на проекта за благоустрояването на 7 квартала, за който пише „Екип 7“ в броя от 14 март:


Продължава...
 
Подкрепям идеята за обновление на ДПС
18 March 2011

Аз, като учредител на ДПС в Лудогорието с членска карта №3, подкрепям идеята на Емин Хамди, в чийто апартамент във Варна на 4 януари 1990 г. бяха поставени основите на движението. Наистина е наложително спешно да се организира национална среща, на която да бъде приет нов устав на партията и това да бъде начало на бъдещото й обновление.


Продължава...
 
Ненко МЕТЕВ: Художествената галерия наистина е бижу, но бижуто е само за украшение
18 March 2011

На 25 февруари бяхме свидетели на откриването на надстроената и за втори път реконструирана Художествена галерия, където първоначално бе сградата на училище "Кирил и Методий", строена в началото на миналия век - 1903-1906 г.

Събитието беше добре отразено от трите вестника, като не липсваха и суперлативи като "емблематична сграда" и "архитектурно бижу".


Продължава...
 
Аз съм виновен!
18 March 2011

Има един анекдот, в който се говори за адвокат, наел се да защитава в съда подсъдим. Та призовал адвокатът в своята заключителна реч съдиите: „Уважаеми господа – казал – моля да обявите моя клиент за невинен, тъй като, след като е убил майка си и баща си, той сега е пълен сирак…”


Продължава...
 
За лъжичка мед агенти под прикритие няма, министър Найденов
16 March 2011

Похвална е идеята на земеделския министър Мирослав Найденов пенсионери под прикритие да следят за спекулата в цените на храните и стоките от първа необходимост по магазини и пазари и да донасят за спекуланти. Това би повдигнало духа и самочувствието на отчаяните и смазани трудови ветерани, които едва преживяват с мижавите си пенсии.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Последна >>

Резултати 1311 - 1320 от 1399