Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Преброяването приключи, резултатите са лоши, а отрезвяването още не е започнало
13 May 2011

Сред областните градове у нас Разград е предпоследен по население. Данните от последното преброяване показаха, че след като в последните 10 години областта е намаляла с 16,2%, в града сме останали 33 238 души. Така след нас се нарежда единствено Смолян, където в момента живеят 30 283-ма...


Продължава...
 
Ще пращам снимки докато задействам Общината
02 May 2011

Уважаема редакция,

От възмущение към безотговорността на някои водачи на МПС и бездействието на Общината ви изпращам тази снимка. И ще го правя докато отговорните за спазването на обществения ред в местната администрация вземат нещата в ръце и на тези места не започнат да спират само автомобили със съответния знак - на инвалиди.


Продължава...
 
Танцов клуб „Абритус“ не е участвал в Капанския събор
20 April 2011

Ръководството на танцов клуб "Абритус" - Разград прави следното изявление:

Танцов клуб "Абритус", както и неговите художествени ръководители не са участвали в подготовката и провеждането на Капанския събор, провел се в с.Гецово на 17.04.2011 година, още повече като почетни гости на това строго тематично насочено мероприятие.


Продължава...
 
Платих една глоба два пъти и се оказа, че не съм изключение
18 April 2011

На 29 ноември 2010 г. при получаване на новата шофьорска книжка в КАТ ми казаха, че имам неплатена стара глоба. Дадоха ми и номера на фиша от 9 юни 2009 г., който е на стойност 20 лв. Трябваше да платя сумата, за да ми дадат свидетелството за правоуправление на МПС. Излязох отвън и отидох в офиса на СИбанк, който е до РПУ-то.


Продължава...
 
Пациентка се жалва от разградската болница, получила помощ в Търговище
15 April 2011

„Възмутена съм от разградската болница, срещнах човешко и професионално отношение в Търговище, където ми оказаха помощ и където забравих, че вече съм боледувала“.

Това сподели в редакцията 25-годишната Хатидже Юкселова от Разград.

Младата жена отишла при АГ-специалиста д-р Мишел Озиолор в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ пред две седмици заради възпаление на бартолиновата жлеза.


Продължава...
 
Наш съсед отказва да плаща такса за асансьор, не го бил ползвал
13 April 2011

Уважаема редакция, обръщам се към вас във връзка със Закона за управление на етажната собственост /ЗУЕС/. В нашия вход бе избрана форма на управление, изработен и приет бе правилник за вътрешния ред и мероприятия за издръжката на дела от общата част от собствеността. Те бяха, съобразно това решение, разпределени по собственост на апартаменти във входа.


Продължава...
 
Ул.„Велес“ не се нуждае от рехабилитация, а от сериозен ремонт
11 April 2011

Уважаема редакция, повод да ви пиша е публикацията в бр. 39 на „Екип 7“ от 4 април за улица „Дъбрава“ и последвалата реакция на община Разград, която включи улицата в новия списък за рехабилитация.

Браво! Нямам нищо напротив живущите на „Дъбрава“. Всеки иска да му е хубаво и удобно.


Продължава...
 
Защо изчезва сигналът на blizoo?
08 April 2011

Подмяна на досега съществуващия софтуер на blizoo попречи на излъчването на част от програмите, предлагани от телевизията.

Съобщението „Услугата е невъзможна или кодирана“, което от седмица насам се изписва по екраните пък извади от равновесие абонатите на оператора, обединил „Кейбълтел“ и „Евроком“.


Продължава...
 
Градинката зад „Марешки“ - тоалетната на касиерите от „Синя зона“
08 April 2011

Просташко, ама олеква! С тази народна приказка най-кратко могат да се определят поведенческите навици на част от служителите, които събират таксите в т.нар. „Синя зона“.

От дълго време насам градинката зад аптека „Марешки“ и входовете на жилищните сгради около него са се превърнали в тоалетна за въпросните общински хора със зелено-жълти електрикови елеци.


Продължава...
 
Майка ми продаде ниви, за да си плати парното, от „Топлофикация“ забравили да информират съда
06 April 2011

Идвам в редакцията на вестник „Екип 7“ от името на майка си Николина Николова, която живее в жк „Лудогорие“ бл. 6 ап. 39 в Разград. Както почти всяка самотно живееща пенсионерка тя изпитва трудности при заплащането на парното, от което от години иска да се откаже, но се оказва, че всеки в този блок /а сигурно и в други като него/ е закрепостен и дори да си изключи радиаторите, пак ще плаща значителни суми след всеки отоплителен сезон.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Последна >>

Резултати 1301 - 1310 от 1399