Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
ОТВОРЕНО ПИСМО
29 October 2018

До главния редактор на вестник „Екип 7“

ОТВОРЕНО ПИСМО

от Димитър Николов Димитров, Регионален координатор на ПП „ НФСБ“ за областите Разград, Русе, Търговище и Силистра

гр. Разград ул. „Н.Й Вапцаров“ No 12

Продължава...
 
Не знам „Билла“ - Разград хипермаркет ли е, но е хипернекоректен към клиентите
25 October 2018

Не знам „Билла“ - Разград хипермаркет ли, но за пореден и последен път се убедих, че е хипернекоректен към клиентите си.

В редките случаи, когато ми се наложи да вляза в този магазин, винаги се заричам повече да не го правя. Някакъв наивистично-мазохистичен порив обаче все ме кара да допускам, че може да има промяна и да си причинявам отново пазаруване там.

Продължава...
 
Обединен патриот или сляп идиот?
16 October 2018

„Никой не може да паркира и то служебна кола пред дома на слепите... дори да е обединен патриот или сляп идиот!“...

Писмо с този текст и снимка към него, която дори не се нуждае от коментар, получи „Екип 7“ на електронната си поща от читател на вестника.

Продължава...
 
За потопа, белоглавите лешояди, мухите хамелеонки и самотния тих човек...
15 October 2018

Преди няколко години, след пороен дъжд, водната стихия разкъса стената на язовира над селото ни и помете пред себе си движимите и недвижимите имоти на хората.

Никой не беше изненадан от разрушаването на стената. Отдавна се знаеше, че сляпото куче подрива основите й. Изненадата дойде от последствията.

Продължава...
 
Какво ще става в „Лудогорец“?
12 October 2018

Само преди седмица бях написал един материал „Какво става в „Лудогорец“? Той беше готов за печат след унизителната загуба в Цюрих, след още по-унизителна игра на нашите. След като обаче победихме във Враца, въпреки че противникът си беше един спаринг-партньор, реших да не нажежавам още повече обстановката около отбора и оттеглих статията.

Продължава...
 
Маестро Георги ЧИМШИРОВ: Виждам упадъка на симфоничното дело в Разград!
10 October 2018

На мен се падна „честта да обявя, че Международният конкурс за млади пианисти и композитори „Димитър Ненов“, чиято идея за него беше моя и трябваше да бъде от 9 до 12 октомври 2018 година, няма да се проведе!

Кога и дали ще бъде проведен, не се знае.

Продължава...
 
Ще има ли случай „Своге“ и край Разград?
10 October 2018

Този въпрос си задават почти всички, използващи осемкилометровата пътна отсечка от разклонението от жп прелеза на исперихския път към гара Разград. Движението по него стана особено натоварено след като преди три години положиха много тънък асфалт по пътя, което все пак си бе нещо.

Продължава...
 
С пропуск на Община Разград да не би паркирането да е позволено навсякъде?
10 October 2018

Лек автомобил „Нисан“ с поставен на предното стъкло пропуск на Община Разград в понеделник, поради липса на друго свободно място в района, беше паркиран направо върху зелените площи зад поликлиниката.

Продължава...
 
Три сигнала и шест дни не стигат, за да си свърши Общината работа
10 October 2018

Здравейте, „Екип 7“! В четвъртък вечерта видях натрошени стъкла по уличното платно на бул. „Априлско въстание“, посока завода, непосредствено до пешеходната пътека към магазин „Технорай“. Понеже се смрачаваше, се обадих на телефон 112 да съобщя.

Продължава...
 
Кой и защо позволява детските клатушки в центъра на Разград да пеят на турски?
01 October 2018

Ясно е, че живеем в район със смесено население, че на всеки втори човек майчиният му език е турски и използва предимно него в ежедневието и комуникацията си. Към тази особеност по нашите ширини всички проявяваме толерантност.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 101 - 110 от 1399