Търсене

Начало Новини
Новини
Плащаме местните данъци и такси от началото на март
11 January 2008

И тази Нова година дойде. Все още се поздравяваме по улиците и си пожелаваме тя да донесе само хубави неща. Каквото и да ни се случи през високосната 2008-ма обаче, едно е сигурно – пак ни чакат данъци и колкото да не ни е присърце да ги плащаме – длъжни сме.
 

Продължава...
 
Дете с менингит в Разград
11 January 2008

Едно дете от Разград лекува менингит в инфекциозното отделение на областната болница. Иначе здравото хлапе играло на воля по пързалките в събота, а в неделя дигнало температура над 39 градуса, придружена с повръщане.
 

Продължава...
 
Шефът на ОДП-Разград Кръстю Сотиров се разграничи от действията на Димов
11 January 2008

В сряда директорът на ОД “Полиция“ - Разград комисар Кръстю Сотиров свика дългоочаквания брифинг по повод скандала с разработката на „Будимир Куйович“.
Изявлението си той даде един месец и осем дни, след като в медиите беше изнесена първата неофициална информация за скандала. И седмица, след като стана ясно, че шест души от разградската дирекция са с дисциплинарни наказания, в това число и самият Сотиров.
 

Продължава...
 
Истината за Куйович става ужасно смущаваща
09 January 2008

Назаем от "Нова телевизия"

Г. Коритаров: В събота, в едно кратко интервю пред вестник “Труд”, главният прокурор Борис Велчев анонсира, че е възможно срещу вас да бъде повдигнато обвинение за разгласяване на оперативна информация. Не поемате ли твърде много рискове?
 

Продължава...
 
И аптеките в Разградско затворили за час
09 January 2008

Двайсетина аптеки в областта затвориха за час вчера по обяд в отговор на призива на Българския фармацевтичен съюз за национален протест, каза шефката на регионалната структура на фармацевтите Румяна Ковачева. В центъра на Разград малките аптеки продължаваха да работят.
 

Продължава...
 
Смразяващи новини от "Топлофикация" - сметки по над 500 лв. за декември
09 January 2008

Шоков скок на сметките за парно за декември отчитат в „Топлофикация Разград“ ЕАД.В сравнение с ноември сумите, които имат да плащат сега абонатите на дружеството, са средно с 49% по-високи, съобщи изпълнителният директор на дружеството инж. Свилен Маринов.
 

Продължава...
 
Ще строят вятърни електроцентрали в Самуил
07 January 2008

В Самуил подготвяме проект за изграждането на вятърни електроцентрали и на електроцентрали, използващи биогориво. Това съобщи в интервю за БТА новоизбраният кмет на общината Бейтула Сали.
В момента се събира статистическа информация, въз основа на която ще бъдат направени необходимите изчисления и ще се подготви нужната документация. Изпратени са и специалисти, които да изследват почвите в региона.
 

Продължава...
 
Хората пак се върнаха към традиционните картички
07 January 2008

Хората започват да се връщат към традиционните форми на поздравления. Във века на глобалната мрежа, GSM-те и скайпа все повече стават тези, които избират пощенската картичка, за да си пожелаят здраве, благоденствие и щастие.
 

Продължава...
 
Поскъпват шофьорските курсове, кандидат-водачите се множат
07 January 2008

С наредба на Министерството на транспорта, обнародвана в последния за миналата година брой на "Държавен вестник", часовете по кормуване за кандидат-шофьорите бяха увеличени от 24 на 31. По този повод в петък председателят на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България Красимир Георгиев прогнозира, че и цената на шофьорските курсове ще скочи от 400-500 лв. на 600 лв.
 

Продължава...
 
Отвориха пътищата, следва заледяването им
07 January 2008

От полунощ на 5 срещу 6-ти януари и последната община – Исперих, отмени бедственото положение. По-рано това сториха кметовете на Кубрат и Самуил. До всички населени места вече има достъп, нормализирано е захранването с ток и вода, снабдяването с хляб.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1641 1642 1643 1644 1645 Следваща > Последна >>

Резултати 16431 - 16440 от 16445