Търсене

Начало Новини
Новини
Мащабни безплатни медицински прегледи в Самуилско
12 July 2019

Мащабни безплатни медицински прегледи и изследвания на здравно неосигурени лица организира Община Самуил. Инициативата на общинското ръководство, което се оглавява от лекаря Бейтула Сали, е похвална, тъй като се знае, че в този район от години „бушува“ най-голямата в Лудогорието безработица и голяма част от хората трудно се прехранват, камо ли да отделят средства за здравни осигуровки.

Продължава...
 
Синдикалисти от МВР дариха оборудване на Неонатологията в Разград
12 July 2019

Изключително благороден жест направи Синдикалната федерация на служителите от МВР към болницата в Разград. Със средства от благотворителна кампания, инициирана между членовете на Синдиката, на Отделението по неонатология в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ беше закупено и дарено съвременно оборудване.

Продължава...
 
Преливащ контейнер със смет вони от месеци в Гецово
12 July 2019

Преливащ контейнер със смет вони вече месеци наред в Гецово. За това алармираха живеещи на ул. „Патриарх Евтимий“ в селото.

Камарата с боклук расте необезпокоявана точно под табела с надпис: „Забранява се изхвърлянето на строителни и битови отпадъци. Нарушителите ще бъдат глобени“, като вече е заринала и част от зелените площи наоколо.

Продължава...
 
От завист ли, от глупост ли, но в Благоево като че ли не искат да си имат детска градина
12 July 2019

Сигнал от жителка на Благоево ни отведе в детска градина „Георги Димитров“ в селото. Възрастна жена, която пожела анонимност, но уточни, че нейно внуче посещава детското заведение, дойде в редакцията, за да сигнализира, че от доста време тревата в двора на градината не е окосена и децата стоели затворени вътре през целодневния си престой. Освен това тя ни „подшушна“, че за шест деца имало четири души персонал.

Продължава...
 
В Кубрат доставиха 48 контейнера за смет
12 July 2019

Нови 48 пластмасови контейнери, тип „Бобър“, бяха доставени от Германия за община Кубрат. Контейнерите са купени със средства от местния бюджет и вече започна тяхното сглобяване и поставяне в централната част на града. „Новите контейнери са по-ефективни и екологосъобразни.

Продължава...
 
Над 1 000 000 лева за ремонт на две улици
12 July 2019

Община Кубрат обяви обществена поръчка за избор на фирми изпълнители на основен ремонт на две улици. Тя е в две обособени позиции и включва строително-ремонтни работи за реконструкция на ул. „Назъм Хикмет“ в общинския център с дължина 1213.82 метра и на ул. „Цар Симеон“ - Етап 1, в село Савин с дължина 894.71 метра.

Продължава...
 
Деца играят около отворена ел.кутия в жк „Орел“
12 July 2019

На метри от най-голямата детска площадка в централната част на жк „Орел“ в Разград, в близост да пазара зее отворена електрическа кутия на улична лампа, алармираха разтревожени майки. От съоръжението висят кабели и стърчи фасонка, след като най- вероятно някой е откраднал капака на кутията.

Продължава...
 
Обновяват парк „Омол“ в Кубрат
12 July 2019

С нови кошчета за отпадъци ще се сдобие парк „Омол“ в Кубрат, съобщиха от общинската администрация. От местната управа увериха, че ще бъдат взети незабавни мерки за подмяната и на много изпочупени пейки, липсващи осветителни тела и счупени съоръжения за игра.

Продължава...
 
Дисководещ и пишман политик арестуван за шумна сватба
10 July 2019

Шумен дисководещ изкара цяло денонощие в ареста на Районното управление в Разград, след като прекали на няколко пъти с децибелите по време на сватбено тържество.

Купонът край басейна на хотел „Мимоза“ бил поверен в ръцете на 41-годишния бивш общински съветник, после кандидат за кмет, а сега DJ Мустафа от Раковски.

Продължава...
 
Седмокласниците отсрамиха образованието
10 July 2019

Лъч надежда за образованието дадоха резултатите от националното външно оценяване на учениците от 7 клас в Разградска област. На фона на катастрофалното представяне на зрелостниците на тазгодишните матури, бъдещите гимназисти са показали много добро ниво на изпитите по математика и български език и литература.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 151 - 160 от 16445