Търсене

Начало Оживление
Оживление
Забавления за децата в Исперих
15 August 2019

В Исперих се провеждат творчески ателиета „Знам и мога“ с участието на деца от града. В чталището беше осъществено „Лего констроиране“ и ателие „3D пъзели“. Последваха игри и забавление под ръководството на учителка Миланка Михайлова. Малчуганите от Исперих се докоснаха до вълшебния свят на приказните.

Продължава...
 
Браво, разградчани, хора сте!
15 August 2019

Възмутително, обидно, позорно и греховно е това, че държавата не отделя достатъчно пари за модерно и навременно лечение на българските деца! В корупционни схеми потъват милиони левове, а всеки ден четем призиви за животоспасяваща помощ за деца.

Продължава...
 
Бай Иван разказва за Италия
14 August 2019

Сига да ти кажа за Италията. Самолет кат самолет. Идни убави деча носят лимуната (лимонада) ли й, ко, ни знам и филии ляб със салам. Има и идно зилено листо вътре. Модерна рабта (работа). Слязауми на Бари. Барат май, ама за секи случай сложив портофеля под шапката. Има идин град близу, казват му Тури. Кото барнат у Бари, гудят (слагат) гу у Тури. Нейсе, качиуми са у рейса.

Продължава...
 
Уъркшоп направиха от четири социални услуги в Разград
14 August 2019

Вчера в Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Разград беше проведен уъркшоп с участието на Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания - с. Просторно, Дом за пълнолетни лица с деменция - Разград и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания - Разград.

Продължава...
 
Здравословното хранене на разградчани – мода или жизнена философия?
14 August 2019

В сезона на морските приключения представителите както на нежния пол, така и на силния стремглаво се впускат в различни диети и хранителни експерименти, за да събират слънчевите лъчи на плажа без притеснения за външния си вид. Това увлечение към здравословния начин на живот за мнозина обаче не е моментно състояние. В миналото, когато селата не са били обезлюдени, както е днес, а хипермаркетите не са били масово разпространени, консумирането на биологично чиста продукция е било обичайно и достъпно.

Продължава...
 
Любовно обяснение загрозява фасада на жилищен блок
14 August 2019

Това оригинално любовно обяснение с многозначително послание е написано с червен спрей върху стена на първия етаж на жилищен блок в квартал „Абритус“ /Водна централа/ в Разград. Предполагаемият профил на автора е младеж на име, започващо с буквата Н. Според наблюдателни съседи, въпросното момиче лабиринт, вдъхновило писача, живее в самия изографисан блок.

Продължава...
 
С песни и танци посрещнаха байрама в Синя вода
11 August 2019

Програма с песни, танци и много емоции изнесоха за жителите на лознишкото село Синя вода изнесоха в петък самодейци от четири села по повод на празника Курбан байрам. Самодейците от селата Каменар, Веселина, Ловско и Сейдол буквално разтресоха разстресоха парка на селото и впечатлиха мало и голямо с песни, хора и ръченици..

Продължава...
 
Исперихчанин се кани да превземе Париж на колело
11 August 2019

В най-представителния световен супермаратон за велосипедисти за шести пореден път ще участва и председателят на колоклуб „Димитровец“ в Исперих – 66-годишният ветеран Димитър Балански.

Продължава...
 
Обявиха национален конкурс за детско творчество
11 August 2019

До 5 септември деца от цялата страна ще могат да влагат таланта и въображението си в изработката на плакати за участие в деня на голямото чистене

По повод на деветото издание на най-мащабната доброволческа инициатива у нас - „Да изчистим България заедно“, bTV Media Group организира национален детски конкурс за плакат на тема „Добрият пример“. Той започна на 9 август и има за цел да мотивира най-малките да творят в името на една по-чиста и красива природа.

Продължава...
 
Искате снимка с Чък Норис - заповядайте в парка на Разград
09 August 2019

Искате снимка с Чък Норис, защото само той може да си направи шапка от онлайн вестник и да сглоби обратно счупено яйце – ами заповядайте в парка на Разград.

От няколко дни на площадката пред входа на колодрума „котва“ е пуснало първото по рода си в страната интерактивно мобилно фотостудио.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 2182