Търсене

Начало Оживление
Оживление
В навечерието на „Св.Валентин“ открихме кои са В+Д от фасадата на блок "Млади семейства"
13 February 2008
 

В навечерието на празника на влюбените - 14 февруари, „Екип 7" откри кой стои зад инициалите В + Д, изписани върху горната част на източната фасада на блок „Млади семейства". Това са сегашното семейство Владимир и Детелина Балеви, които живеят и работят във Варна. 37-годишният Владимир е възпитаник на разградската математическа гимназия. Детелина е родом от Плевен. Искрата между двамата пламва през студентските им години в Техническия университет в морската столица. Двамата свързват съдбите си на 2 май 1992 година. В момента инж.Владимир Балев е на ръководен пост в строителна компания, а съпругата му - управител в хипермаркет. Имат 15-годишен син Ники, кръстен на дядо си Недялко Балев.

Продължава...
 
Христо Илиев отново изкачи алкохолния Еверест
13 February 2008
 

Както вече писа "Екип 7" ИРА /Инициативни ракиджии срещу акциза/ в навечерието на професионалния си празник Трифон Зарезан тури ред в пъстрата джунгла на производители на ракия.

Продължава...
 
Предаде се последният кмет ерген в областта
11 February 2008
 

И последният ерген сред общинските кметове в Разградска област се предаде. В петък в тесен семеен кръг на "Габъра" лознишкият градоначалник Айхан Хашимов се врече в женитба на Виктория от Сейдол. Дори и семантиката на имената на двамата млади Айхан /лунен принц/ и Виктория /победа/ говори в полза на бъдещото съжителство.

Въпреки обявения "тесен кръг" годежът бе почетен от много познати и приятели на Айхан случайно или нарочно поканени.

Продължава...
 
28 години Христо Цветков командва зарята в региона
11 February 2008
 

От няколко години около празниците, с които в момента изобилства нашият календар, на смрачаване, а не рядко и в по-късните часове Разград се превръща в истински Бейрут. От всички краища на града всеки вади каквото има и произвежда изстрели. По Коледа и Нова година може да се чуят дори автоматични откоси и истински взривове.

Психолози обясняват въпросното явление или с отпускането на сиромашките ни души по празниците, или с примитивен мачизъм. Така или иначе, от години кметовете на Разград издават по Коледа забрани за пиратките. Разбира се, това само обостря страданието.

Продължава...
 
BILLA събира любовни послания за Деня на влюбените
06 February 2008
 

Търговската верига BILLA започна вчера специална кампания за своите клиенти по повод Деня на влюбените. До 13-ти февруари всеки желаещ може да се включи в кампанията, като напише своето любовно послание и го пусне в поставена за целта кутия в магазините в страната.

Продължава...
 
Пет семейства 10 дни “ол инклузив” на Варадеро
06 February 2008
 

Посред зима десет разградчани решиха да хвърлят балтоните и да нахлузят банските. Пет семейства предприеха авантюристично пътешествие до живописните Кариби. Отдавна братска Куба не е като махала за българите. Вече никого не командироват, няма специализанти, никой не доучва на острова на Фидел. Затова за българите Куба постепенно придоби обаянието на нещо далечно, романтично, екзотично и... скъпо. На нашего брата "ол инклузив" авантюрата му му излиза около 5000 лева на човек, плюс 500-700 евро за харчлък на място.

Продължава...
 
Разградчанин - с диплома за юмейхо терапия от института в Токио
06 February 2008
 

30-годишният Димитър Занков е познат в Разград като майстор на ключове от ателието на „Декаба" в центъра. Малко от клиентите му знаят, че в свободното си време той помага на хората с т.нар. юмейхо терапия. Създател на източния масаж е японският учен проф. Масаиуки Сайонджи. Първата степен в терапията - знания за масажната техника, Занков получава през 2004 г. в Истанбул. Любопитното, е че в нея го просвещава друга разградчанка - бившата танцьорка и хореографка в Капански ансамбъл Катя Занева. Година по-късно той вече владее наместващите техника. Втората степен изкарва на семинар при Ига Сорин. Румънецът е председател на Световното юмейхо дружество и координатор на юмейхо терапевтите в Европа. Сорин е от първите ученици на проф.Сайонджи и получава лично от него пета степен.

Продължава...
 
Концерт на рок бандата „Violentory“ в новия театър
30 January 2008

На 1-ви февруари самостоятелен концерт ще изнесе разградската рок банда „Violentory“. С концерта групата ще отбележи една година от създаването си, а всички събрани средства ще дари на Дома за деца от предучилищна възраст, лишени от родителски грижи в с.Осенец. Цената на билета е 2 лв., парите ще бъдат връчени лично на директорката на дома – Галина Йовчева.
 

Продължава...
 
Да стискаме палци на Златко!
30 January 2008

Преборвайки силна и нелека конкуренция от хиляда човека в секцията в Русе, исперихчанин има шанс да пее на второто издание на „Мюзик айдъл“ в София. Смуглият 24-годишен млад мъж носи светлото име Златко. Той с лекота извисява глас и непринудено, красиво запява. Може да изпълни всичко – естрада, поп-фолк, фолклор, рок или денс.
 

Продължава...
 
Лебед кацна в басейн на разградска къща
21 January 2008

Рано сутринта в петък не врабче, а лебед кацна в двора на къщата на семейство Йотовски на ул.“Поборническа“№17 в Разград, където по-рано се помещаваше ресторант „Лазур“.
Изостаналата от ятото красива прелетна птица, случайно или не, беше избрала да отпочине от дългия полет в басейна на някогашното заведение. Гледката щеше да бъде идилична, а птицата щеше да се чувства на мястото си, ако басейнът не беше празен.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 211 212 213 214 215 216 217 218 219 Следваща > Последна >>

Резултати 2171 - 2180 от 2182