Търсене

Начало Оживление
Оживление
Първоаприлски ДулеВЕСТИ&ВелкоВЩИНИ
01 April 2009

 

БОЙКО БОРИСОВ ХВЪРЛИ ГЕНЕРАЛСКИТЕ ПАГОНИ

По време на полицейските протести всички видяха как редови полицейски служители си късат и хвърлят пагоните, но само малцина знаят, че, макар и все още титулуван като генерал, любимецът на народа Бат Бойко също си е махнал генералските еполети.

На въпрос на негов приближен “защо”, той отговорил:

Продължава...
 
Юбилейният „Живот без дрога“ - стотици ученици, брейк и жици
23 March 2009

 

От рап-парчета и брейк-денс до метъл и духова музика – толкова различни по стил изпълнения бяха аплодирани на Х юбилейно издание на областния конкурс за най-оригинално послание „Живот без дрога“. Още половин час преди началото на концерта в четвъртък в залата на Общинския културен център в Разград нямаше нито едно празно място, а от правостоящи не можеше да се влезе. Старт на купона дадоха гост-изпълнителките от група „Сахара“ - Нина Илкова, Ивелина и Боряна.

Продължава...
 
Симона Статева - Божие творение
18 March 2009

 

Момичето-чудо от Разград - Симона, се класира за малките концерти в „Music Idol“, въпреки възрастовата граница за участие в шоуто.

Тя е само на 13 години, но вече има ясна цел в живота. Иска да стане певица. Ясно е, че талантливата Симона Статева е родена за сцената.

Първият звезден миг на малкото момиче бе в "Шоуто на Слави", когато е едва на девет годинки.

Продължава...
 
Александра Александрова - четири пъти по "Огледала" по bTV
18 March 2009

 

Едно от лицата на популярната модна агенция FH 1 в София е Александра Цвяткова Александрова, родом от Исперих. Точно днес, 18 март, тя навършва 19 години. Очарователната блондинка е учила до седми клас в ОУ "Васил Априлов" в своя роден град, като класни ръководители са й били учителките Диана Георгиева и Донка Димитрова. Сега е абитуриентка в строителния техникум "Пеньо Пенев" в Русе. Тя пази хубави спомени от града, който носи името на основателя на българската държава. Александра твърди, че освен модата й се отдава и математиката. Сигурно някои ще се изненадат, но това е наистина така.

Продължава...
 
26 изпълнения огласят идеята “Живот без дрога”
16 March 2009

 

26 изпълнения на млади таланти ще се състезават в тазгодишното юбилейно издание на конкурса “Живот без дрога”. Шест от тях са вокално-инструментални групи, седем - вокални групи, седем - индивидуални изпълнители и шест дуета.

Концертът започва в 18 часа на 19 март на сцената на Общински културен център.

Десетият конкурс събира участници от четири лудогорски общини – Разград, Исперих, Кубрат и Цар Калоян.

Продължава...
 
12 дами стреляха в мишена за празника
09 March 2009

 

12 дами премериха точен мерник в ежегодния турнир по стрелба, посветен на Международния ден на жената – 8 март.

В организираното от ръководството на ОД на МВР – Разград състезание се включиха представители на Областната дирекция, районните управления в Разград, Исперих и Кубрат, както и Районна служба “Пожарна безопасност и спасяване”.

Продължава...
 
Здравеопазването, социалната сфера и образованието – под нежно управление
06 March 2009

 

Според една крилата мисъл страдащите принадлежат на жените. Може би затова не е изненада фактът, че здравеопазването, социалната сфера и образованието в региона са под женско ръководство и управление.

Нежна сила държи здраво и решително трите многопрофилни болници в региона. Д-р Ангелина Миткова ръководи най-голямата – областната болница, а лечебниците от Исперих и Кубрат се управляват съответно от д-р Пенка Савова и д-р Павлина Мичева.

Продължава...
 
Двадесет хлапета – в бебешко шоу
04 March 2009

 

Десет момченца и десет момиченца участваха в бебешкото шоу навръх 1 март в Разград. С най-голямата титла „Бебе на 2008-ма“ бе коронясана Едже Мехмедова от село Раковски. Малката госпожица стана и първенец в категорията за пълзене, демонстрирайки бързина и сръчност.

За демонстрирана гласовитост с приза бебе-певец бе удостоено отново момиченце – Катерина Чавдарова. Наградата за артистичност отиде при Инес Тусчева, за усмивка – при малкия Мартин Миленов, а за фотогеничност – при Енис Ерханова. Титлата бебе на „Жанета“ бе връчена на Максим Георгиев.

Продължава...
 
Празненства в СОУ „Св.Св.Кирил и Методий” - Завет
04 March 2009

 

СОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в Завет отбеляза националния празник на страната ни с концерт в читалище „Саморазвитие”.

Цялата седмица преди тържеството мина под знака на празника. Бяха представени три презентации по класове на тема „Руско-турска война”, „Високи спортни постижения на България” и „Лицата на България”. На тържеството в читалището се проведе игра-викторина с учениците върху презентациите.

Продължава...
 
Оги изпълни мечтата на баща си
25 February 2009

 

В понеделник в поредното издание на телевизионната игра „Стани богат“ разградчани видяха познато лице. Срещу Ники Кънчев седна 25-годишният Огнян Рангелов, малкият син на разградския културтрегер Костадин Рангелов, който твърде рано напусна този свят.

Оги изпълни една от мечтите на баща си. Косьо ми бе много добър приятел и зная, че неведнъж праща SMS-и с надежда да седне на стола но богатството. Така или иначе не попадна сред избраните.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Последна >>

Резултати 2031 - 2040 от 2182