Търсене

Начало Спорт
Спорт
Утре стартира крос „Освобождение“
23 January 2008

Утре от 14.00 ч. на площад „Възраждане“ ще бъде даден старт на най-масовата проява, посветена на Деня на Разград – крос „Освобождение“. Основният организатор – Община Разград, е заделила 1500 лв. за провеждането на състезанието, като от тези пари 470 лв. са за награден фонд.

Продължава...
 
Силистренските съдии спечелиха купа “Митко Чуков“
21 January 2008

В събота в зала „Лудогорец“ в Разград се проведе четвъртото издание на турнира по футбол на малки врати в памет на футболния съдия и коментатор Митко Чуков. Както винаги, така и сега, с организацията на проявата се заеха шефът на реферската комисия в Разград Милко Георгиев и председателят на ОС на БФС Стефан Райчев.
 

Продължава...
 
Подготвя се 19-та гарнизонна спартакиада
21 January 2008

По традиция ОК за ФВФСТ и ОС на СОСЗ в чест на Освобождението на Разград от турско робство и Деня на Разград - 28 януари, всяка година провеждат Гарнизонна спартакиада по баскетбол, тенис на маса и шахмат. И тази път традиционни участници са: под. 42420 - “Тайфуна” ОДП и РПУ, жандармерията и отбори на СОСЗ.
 

Продължава...
 
Успешен старт на юношите и девойките ни
21 January 2008

Успешно започна състезателната 2008 г. за СК „Бадминтон-Разград“. В събота Русе бе домакин на първото от общо шесте зонови първенства от зона „Северна България“ за младежи и девойки под 19 год. Треньорът Красимир Кръстев заведе 6 свои възпитанаци, които се представиха изключително успешно, имайки предвид, че почти всички са за първа година в тази възрастова група.
 

Продължава...
 
Не се чувстваме “осиновени” от никого
18 January 2008

Възползвам се от правото на отговор на разпратеното до медиите емоционално отворено писмо, подписано от треньори и ръководство на УСШ, изпълнено със злост, обидни квалификации към общински служители и доста неистини, които петнят името на СК ”Гладиатор”.
 

Продължава...
 
Цветелин Цонев пропуска "Странджата" заради счупен палец
18 January 2008

Двайсетгодишният Цветелин Стойчев Цонев ще пропусне най-стария и авторитетен боксов турнир в България "Странджата" заради счупен палец. По Коледа той претърпя злополука и дясната ръка е гипсирана. Цветелин започна спортната си кариера в разградския БК „Олимпия“, но от две година е състезател на "ЦСКА Литекс"/София/. Той се боксира в кат. до 91 кг. В момента тече 22-дневен подготвителен лагер на националите. В Белмекен момчетата на Петър Лесов се готвят за участие в турнира "Странджата" в Пловдив.
 

Продължава...
 
Пристигнаха медалите за крос „Освобождение”
18 January 2008

Пристигнаха медалите, които ще бъдат връчени на атлетите заели първите три места /в отделните възрасти/ в крос „Освобождение”. За трети пореден път най-добрите получават такива призове. За разлика от миналата година този път отличията са изработени в реномираната фирма за спортни сувенири – „София Гран При”.

Продължава...
 
Ерхан Феиз донесе първата мъжка шампионска титла за Лудогорието от 1990 г. насам
18 January 2008

55-килограмовият Ерхан Феиз донесе първата мъжка шампионска титла по борба за Исперих и Лудогорието от 1990 г. насам. Дано това бъде началото на възвръщането на славата на този спорт. Миналогодишният бронзов медалист от световното юношеско първенство Гюлхан Руфат /от СК „Л. Ахмедов“/ пък дублира успеха си, но този път се сдоби с бронзов медал при мъжете. Другата радостна новина за Лудогорието е, че двамата влизат в сметките на треньорите на националните отбори.

Продължава...
 
Първенството във „В” групата започва на 2 март
18 January 2008

Пролетното първенство в Североизточната „В” група започва на 2 март. Шампионатът трябва да приключи на 1 юни, сподели за „Екип 7” третият човек в йерархията на футболната централа във Варна – ексиграчът на „Черно море” от „А” групата Дамян Георгиев.
 

Продължава...
 
Почетни граждани - спортисти на Разград
16 January 2008

Години наред разградската общественост гледаше на спорта като на "необходимо зло". Не че не се наливаха пари в спорта, но е факт, че трудно се домогваха персонално до престижни ръководни постове. Е, вярно е, че бай Лютви /змс Лютви Ахмедов - б.а./ го канеха от време на време да дреме в президиума на някое събрание или конференция и толкоз. С една дума - "хора втора ръка".
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Следваща > Последна >>

Резултати 5271 - 5280 от 5301