Търсене

Начало Спорт
Спорт
Джейлян Акиф, Кармен Фикрет – шампионки
04 February 2008
През почивните дни Хасково беше домакин на държавен личен шампионат по борба за момичета, кадетки и девойки, в който участваха 155 състезателки от 15 клуба от страната. Тъй като в нашата област клубовете по борба не развиват женската борба, затова треньорите изпращат най-изявените си състезателки в спортните училища в Русе и Варна.

Така беше и в Хасково, където спортистки от областта се състезаваха за Русе и постигнаха изключителен успех с три медала - 2 златни и 1 сребърен.

Продължава...
 
Стефан Данаилов – цар на виното за 2007 година
04 February 2008
В навечерието на Трифон Зарезан по нов стил в "Бира-скара на пазара" се проведе традиционната пета дегустация на винопроизводители. Идеен баща на проекта и несменяем организатор бе треньорът по баскетбол Стефан Данаилов. Благодарение на енергията на бившия спортист и настоящ спортен педагог заявки за участие бяха дали 16 винопроизводители. По различни причини обаче, смелост да седнат на масата със своята продукция имаха само 8 човека. Регламентът предвиждаше всеки да дегустира и да попълва протоколи със своите оценки от 1 до 10 за всяко участващо вино. Разбира се, вината се представяха за дегустация при пълна анонимност - само с номер на бутилката.
Продължава...
 
Ивайло Енчев играе в открития шампионат на България
01 February 2008

Утре най-титулованият разградски шахматист – мс Ивайло Енчев, започва участието си в 30-тия открит шампионат на България. Очаква се в зала „Москва“ на новотел „Пловдив“ да играят около 200 състезатели. Призьорите в Мемориал „Георги Трингов“ ще си поделят внушителния награден фонд от 8000 евро.

Продължава...
 
Мишо Йорданов – на семинар за перспективни съдии
01 February 2008

От днес разградският съдия от професионалния футбол Мишо Йорданов е в София. В базата, където се подготвят националите – „Царско село“, се провежда семинар. 42-ма арбитри – ръководещи и специализирани помощници в двете „Б“ групи, участват в сбирката. Става въпрос за специална подборка от млади и перспективни рефери, които още това лято да се влеят в гилдията на съдиите от елитната група.

Продължава...
 
Христо Неделчев ще търси място в националния отбор
01 February 2008

През почивните дни състезатели на СК "Бадминтон-Разград" ще вземат участие в различни спортни прояви. В събота е зоната за мъже и жени, чиито домакин е Русе. Водач на групата е Венко Русев, който ще разчита на състезателите Денислав Михов, Теодор Трифонов, Бирол Сабри, Константин и Радослав Русеви, Марин Маринов и Михаил Петков. Наредбата на БФБадминтон позволява при мъжете да се включат юноши и младежи. За това клубното ръководство ще участва с най-добрите си състезатели в тези възрасти.

Продължава...
 
Мехмед Неджибов-Шол разтрогна с „Волов“-Шумен
01 February 2008

На последната арбитражна комисия на БФС, провела се на 24 януари, Мехмед Неджибов-Шол разтрогна договора си с втородивизионния „Волов“ /Шумен/. Разтрогването е по взаимно съгласие. След два мача с фланелката на тима от града на бирата Шол хвана футболна болест.

Продължава...
 
Футболни приятели събират пари в помощ на Карата
01 February 2008

От края на първенството във “В”-групата веселият и сладкодумен треньор Николай Петков Карата сякаш изчезна. Тежко заболяване на опорно-двигателния апарат го събори бързо и безпощадно на легло. Лекарите са категорични – трябва операция за имплантиране на изкуствена тазобедрена става. Тук започва безизходицата на дългогодишния треньор.

Продължава...
 
Клуб “Антибиотик” първи в комплексното класиране за 2007
30 January 2008

Две добри новини връхлетяха в края на януари разградския клуб по стрелба с лък “Антибиотик”. Началото на годината тръгна добре за Белмин Хасан. Нашата прима в стрелбата с лък за постиженията си през миналия сезон най-сетне получи обещания марков лък “Хойт” от федерацията.

Продължава...
 
Ивайло Енчев спечели турнира в чест на 28 януари
30 January 2008

И тази година ШК „Абритус“ спази традицията си и отбеляза празника на Разград – 28 януари, с блицтурнир. Състезанието се проведе в понеделник и по решение на Управителния съвет на клуба беше включен в поредицата турнири, които ще важат за определяне на най-бързия шахматист на Разград за 2008 г. Участваха 10 от най-силните местни играчи.

Продължава...
 
Наши в НСА бягат за Разград
30 January 2008

В турнира "Академика" с награден фонд от 12000 лв., който се проведе през уикенда в зала “Фестивална”, взеха участие състезатели от 5 държави - България, Турция, Катар, Сърбия и Македония. Разград се представи в това състезание с 6 свои представители. Състезаващите се за КЛАСА - София Цветомир Киров и Венелин Цонев завършиха на 3-то и 5-то място в бягането на 60 м с препятствия, а победител стана Живко Виденов от "Левски"-София.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Следваща > Последна >>

Резултати 5251 - 5260 от 5301