Търсене

Начало Спорт
Спорт
Общината дава на разградския футбол 20 000 лева
08 February 2008
 

В сряда се проведе втора среща за бъдещето на разградския футбол през настоящата година. В сбирката взеха участие експертът по спорта в общината Валери Бойчев, шефът на ОбС на БФС Стефан Райчев, бившият международен съдия Йордан Йорданов, представители на клубното ръководство на „Разград 2000" Тодор Алексиев, Станимир Йорданов, Ивелин Адреанов, Владимир Димитров, Росен Генчев, общинският съветник Румен Адреанов - Чапата, журналисти.

Продължава...
 
Стабилна игра на Ивайло Енчев в Пловдив
08 February 2008
 

Продължава отличното представяне на талантливия разградски шахматист мс Ивайло Енчев в откритото първенство на България, чийто традиционен домакин е Пловдив. След изиграните до вчера седем кръга той има в актива си 5 точки и заема 18-та позиция във временното класиране сред 237 участници.

Продължава...
 
През уикенда – държавно първенство за 18-годишни
08 February 2008
 

В събота и неделя в столичната зала „Фестивална" ще се проведе държавното първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 18 год. Над 500 атлети, сред които и 8 състезатели на СКЛА „Лудогорец", ще стартират в състезанието. Повечето от разградските атлети са с по 1 до 3 години по-малки от пределната допустима възраст, но въпреки това всички ще стартират с амбицията за призово класиране.

Продължава...
 
Разград събира боксовия елит през април
08 February 2008
 

За първи път в боксовата история на България Разград става домакин на държавен шампионат за момчета и жени. Това стана ясно вчера, след като Българската федерация по бокс одобри нашата кандидатура. Шампионатът ще се проведе от 2 до 6 април. Община Разград дава безвъзмездно за надпреварата зала "Лудогорец", с което се изчерпва нейният ангажимент. Тежестта по организацията и прехранването поемат фирмите "Диана", "Амета" и "Млин". Медиен партньор на шампионата е вестник "Екип 7".

Продължава...
 
Във Варна ще се определя националният юношески отбор
06 February 2008
 

В края на седмицата Варна ще е домакин на държавното лично първенство по свободна борба - юноши /18-20 год./. Състезанието ще определи разширения състав на националния отбор за тазгодишните световни и европейски първенства и международни турнири. На тепиха в морската столица ще се появят борци от Разград и Лозница.

Продължава...
 
Футболни хора разискваха евентуалния бюджет на “Разград 2000”
06 February 2008
 

В понеделник в заведението "Силвена" на бившия футболист Станимир Йорданов се проведе сбирка на разградските футболни хора. На нея присъстваха шефът на ОС на БФС Стефан Райчев, ексмеждународният съдия Йордан Йорданов, експертът по спортните дейности на общината Валери Бойчев, представителят на ДАМС за областта Музафер Мустан.

Продължава...
 
Ивайло Енчев подгони нормата за международен майстор
06 February 2008
 

От 2 до 8 февруари в новотел „Пловдив" се провежда 30-ят открит шампионат на България - "Мемориал Георги Трингов". Високият награден фонд от 8 000 евро и първа награда 1500 евро, привлякоха рекорден брой участници - 237 от седем държави. Сред тях личат имената на 13 гросмайстори и 27 международни майстори.

Продължава...
 
Алексей Василев поиска работа в разградсградското спортно училище
06 February 2008

Треньорът по бокс в русенското спортното училище и в "Локомотив" Алексей Василев изненадващо подаде документи за работа в разградското спортно училище. "По принцип съм се разбрал по всички условия. Тук ми осигуряват възможност да пътувам всеки ден.
Продължава...
 
Александра Петрова – първа в Антоново
04 February 2008
 

В първото за новата година състезание възпитаниците на БК „Олимпия" се представиха отлично. Нещо повече - боксьорите ни спечелиха две отличия от проведения се в Антоново турнир. При 46-килограмовите дами Александра Петрова е първа, като спечели и двете си срещи. Юношата Кристиян Дончев е втори.

Продължава...
 
Мария Неделчева седма в дебюта си при жените
04 February 2008
Държавното първенство за юноши и девойки, мъже и жени в София бе на 2-3 февруари в зала „Фестивална". Участвахме с двама души: Мария Неделчева и Катерин Стоилов. Това е квалификация за балканските игри другата седмица в Гърция и покриване на нормативи за световното през март.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Следваща > Последна >>

Резултати 5241 - 5250 от 5301