Търсене

Начало Спорт
Спорт
Павлин Василев с бронз от републиканското в Горна Оряховица
27 February 2008

 

В събота, освен състезателите по силов трибой на “Гладиатор”, в Горна Оряховица бяха и момчетата на Мишо Колев от “Боди спорт груп” – Кубрат. В категория до 56 кг бронзов медал спечели Павлин Василев с трибой 332.5 кг.

Продължава...
 
„Левскарите” - с купата за най-резултатно нападение
27 February 2008

Футболният отбор /VІ клас/ на ОУ „В.Левски“ спечели купата за най-резултатно нападение на проведен в Ловеч турнир. Жури под председателството на треньора на мъжкия отбор на „Литекс“ Ферарио Спасов определи капитана на разградчани Мехмед Уралов за най-добър играч.


Продължава...
 
Злато, бронз и два рекорда в актива на разградчани
27 February 2008

 

В събота и неделя в Русе се проведе ДЛОП за мъже и жени. В зала “Дунав” се събра елитът на стрелбата с лък - 51 състезатели от 8 клуба. Мизата бе висока – квоти за европейското първенство в зала в Италия през март. СК”Антибиотик” участва с 9 състезатели.

Продължава...
 
Тодор ТОДОРОВ - технически директор на БФБ:Пак станахме свидетели на един перфектно организиран турн
25 February 2008
 

През изминалата седмица в Разград се състоя ДЛП по свободна борба за момчета /репортаж за турнира виж на стр.16/. Главен отговорник на проявата бе техническият директор на БФБ Тодор Тодоров. Той бе любезен да отговори на въпроси на „Екип 7":

Продължава...
 
Иво Адреанов оглави ФК „Разград 2000“
25 February 2008
 

В петък в бар „Силвена" в Разград се проведе общо събрание на членовете на ФК „Разград 2000". В него взеха участие 17 от общо 20 членове на футболния клуб. Беше приет отчетът на председателя на управителния съвет Тодор Алексиев за изминалия период.

След това беше променен и съставът на управителния съвет на клуба от 5 на 7 членове. След гласуване, присъстващите избраха за председател Иво Адреанов. А негов заместник остана досегашният председател Тодор Алексиев. Останалите членове са Станимир Йорданов, Владимир Димитров, Милен Киров, Владимир Бонев, Йордан Тачев.

Продължава...
 
Медали от републиканското по силов трибой за разградското спортно училище
25 February 2008
 

Голям успех постигнаха състезателите по силов трибой на "Гладиатор" - Разград. През уикенда те участваха в първия за годината републикански турнир по силов трибой в Горна Оряховица. Особено плодотворна бе съботата. В категория до 56 кг Дончо Бонев е девети. В същата категория Хълми Рейханов е седми, но с бронз в мъртвата тяга с резултат 145 кг.

Продължава...
 
Ахмед Юсуф и Дилявер Заид с шампионски титли
25 February 2008
 

Рекорден брой състезатели 230 от 38 клуба участваха в проведеното в Разград държавно лично първенство по свободна борба за момчета /14-15 г./. От нашата област се включиха клубовете от Разград, Лозница, Бисерци и Самуил с общо 37 спортисти.

Много внушителен беше отборът на СКБ „Л.Ахмедов" - 22 души, които са възпитаници на новооткритото спортно училище с директор мс Иван Илиев.

Продължава...
 
„Разград 2000“ картотекира Деян Ангелов
22 February 2008
 

В сряда стана известно, че най-успелият зад граница разградски футболист Деян Ангелов ще бъде картотекиран в "Разград 2000". Дебютът му ще бъде в събота в предстоящата контрола между разградчани и тима на Кубрат.

Продължава...
 
През уикенда 9 гладиатори на републиканско в Г.Оряховица
22 February 2008
 

В събота и неделя в Горна Оряховица ще се проведе първият кръг от републиканския шампионат по силов трибой за мъже. Клуб "Гладиатор" ще участва с 9 състезатели.

Продължава...
 
Играчи на ШК „Абритус“ пред нови изпитания
22 February 2008
 

В близките дни разградски шахматисти отново ще имат нови три възможности да проверят „остриетата на оръжията си". Първата е насрочена за днес от 18 часа в залата на ШК „Абритус" на ул.„Бузлуджа"5 в Разград. Това е третият блицтурнир от традиционната верига състезания на клуба по мълниеносен шах, в която се излъчва най-бързият играч на града за годината. Очаква се в него да се включат почти всички най-силни местни майстори на този спорт. Припомняме, че според регламента до края на годината ще се проведат общо 10 подобни турнира, но за генералното класиране ще се вземат под внимание само най-добрите класирания на всеки в шест от тях.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Следваща > Последна >>

Резултати 5211 - 5220 от 5301