Търсене

Начало Спорт
Спорт
Владко Великов игра на 20 дъски за празника на ПМГ „Акад. Н. Обрешков“
07 March 2008


Дванадесетокласникът от ПМГ „Акад. Никола Обрешков“ Владко Великов игра едновременно на 20 шахматни дъски. Проведеният вчера сеанс бе част от инициативите, посветени на патронния празник на училището.

Продължава...
 
Петрослав Душков бяга в 20-хиляден маратон
07 March 2008


Петрослав Душков бяга на 2 март в 20-хилядния лекоатлетически маратон в Лос Анжелис. 23-годишна е историята на международното състезание. 42-километровото трасе преминава през няколко големи квартала на 12-милионния град. Състезателите бяха аплодирани от близо 1 милион зрители. В трудното изпитание бегачите бяха приветствани и стимулирани с впечатляващи фиести, характерни за съответния етнос в различните квартали.

Продължава...
 
Ивайло Енчев – шампион на България, влиза без изпит в НСА
05 March 2008

Разградският талант Ивайло Енчев е новият шампион на България по класически шах за младежи до 20 години. Домакин на държавното индивидуално първенство в тази най-престижна възрастова група при подрастващите бе Добрич. След реми в последния кръг младият майстор на спорта финишира със 7.5 точки от 9 възможни и стана едноличен победител. Тази победа може би е една от най-важните в досегашната кариера на състезателя на ШК "Абритус".

Продължава...
 
Коко Великов – републикански шампион в Плевен
05 March 2008

В края на миналата седмица в Плевен се проведе републиканско първенство по кикбокс, стил фулконтакт за мъже. Това бе първо състезание за тази година. Участниците спориха за републиканските титли в 11 категории.

Продължава...
 
Две шампионски титли за Разград
05 March 2008

Повече от отлично започна за СК „Будо" новата състезателна година. Още в първото държавно първенство по карате киокушинкай за юноши, девойки, мъже и жени представителите на Разград спечелиха общо 6 медала. Любопитна подробност е, че всичките шест състезатели на Цецо Христов и Живко Неделчев /които бяха главни съдии/ се сдобиха с отличия. 80 каратеки от 8 български клуба се появиха в Силистра. За първи път срещите се проведоха на сцената на Драматичния театър „Сава Доброплодни", като организаторите раздадоха куп парични и предметни награди при мъжете.

Продължава...
 
В неделя „Разград 2000“ посреща „Спортист“ /Г.Тошево/
29 February 2008
 

В неделя, 2 март, от 14 часа започва пролетният дял на сезон 2007/2008 на „В" Североизточна група.

На ст."Балканфарма" „Разград 2000" посреща тима на „Спортист" /Генерал Тошево/.

В крайното есенно класиране разградският отбор заема 16-то място. Тимът започна подготовка след тримесечна пауза с нов треньор.

Продължава...
 
Николай Миланов върти половината Българска асоциация спорт за учащи
29 February 2008
 

В края на миналата седмица в София се проведе заседание на УС на Българската асоциация спорт за учащи /БАСУ/. В него участва и Николай Миланов, като член на УС и председател на ОК "Спорт в училище-Разград" и ст.експерт по ФВС в РИО - Разград.

Дневният ред включваше много разнообразни, но и важни въпроси. Първо бе разгледана, а по-късно и приета Програмата на ДАМС за развитието на спорта за учащи и спорта за всички, като предложеният Проект от БАСУ обхваща дейности както в национален, така и в международен мащаб. Изключително полезна бе помощта на разградския представител при изготвяне на проекта. За което лично Юлия Боянова - председател на БАСУ, му благодари за споделения опит.

Продължава...
 
Карата посреща новия полусезон в болницата
29 February 2008
 

В началото на тази седмица беше опериран кракът на ст.треньора на „Разград 2000" Николай Петков, благодарение на сърцати футболни хора, които събраха сумата от 1500 лева Карата вече има нова швейцарска тазобедрена става за близо 3000 лева. От тях здравната каса поема само 900 лева.

Продължава...
 
Трима младежи на ШК „Абритус“ местят в държавното първенство
27 February 2008

Трима състезатели на ШК „Абритус“-Разград отпътуваха вчера за Добрич, където в продължение на повече от седмица ще се проведе държавното индивидуално първенство по класически шах за младежи до 20 години. На база постигнати резултати в последните месеци с най-добри шансове за успешно класиране е Ивайло Енчев.


Продължава...
 
Катерин Стоилов седми на държавното първенство
27 February 2008

250 атлети от цяла България взеха участие в държавното първенство по кросови бягания. Състезанието се проведе в събота в Шумен по трасето на миналогодишния Балкански крос. Състезанието се проведе във всички възрастови групи от 14-годишни момичета и момчета до мъже и жени.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Следваща > Последна >>

Резултати 5201 - 5210 от 5301