Търсене

Начало Спорт
Спорт
"Разград 2000" играе с третия в класирането „Аксаково“
14 March 2008

 

В неделя от 14.00 ч. започват мачовете от 20-я кръг в Североизточна „В“ футболна група. На стадион „Балканфарма“ тимът на „Разград 2000" посреща третия в класирането „Аксаково“. Този факт сам по себе си предопределя напрегнатостта на мача.

Продължава...
 
Отборът по бадминтон на СОУ “Хр.Ботев” отказа световното
14 March 2008

 

Вчера неприятна новина споходи ученическия ни отбор по бадминтон. Като шампиони на страната на тях се падна привилегията да участват на световни ученически игри на остров Майорка, Испания, в началото на април. Но това няма да им се случи.

Продължава...
 
Лошото време съкращава наполовина празника на коневъдите
14 March 2008

 

Тази година времето не е с любителите на конния спорт. Точно на Тодоровден небето ще се излее над региона. Поне такива са прогнозите. Това сериозно ще попречи на първоначалната програма. Допълнително нещата се усложняват и от факта, че по същото време в Североизточна България вървят турнири с големи наградни фондове. Такива са надпрепускванията в Девня, както и традиционните кушии в Юпер.

Продължава...
 
Строят модерен спортно-развлекателен комплекс на яз. „Пчелина – 1“
12 March 2008
 

В зоната на язовир "Пчелина - 1" в красивата едноименна местност край Разград ще бъде изграден модерен спортно-развлекателен комплекс. Самият водоем ще се използва за водомоторен спорт във всичките му разновидности и различни атракциони. Желаещите ще могат да карат моторни лодки, джетове, водни ски, да се возят на атрактивните „банани", да се пързалят по водата.

Продължава...
 
В четвъртък отборите на Разград и Завет се срещат в двубой по бейзбол
12 March 2008
 

В четвъртък, 13 март, от 14.00 ч. на игрището на селскостопанската гимназия ще се проведе двустранна бейзболна срещу между отборите на Разград и Завет. Проявата е посветена на 130-годишнината от Освобождението на България.

Продължава...
 
Разградчани са сред фаворити за медали в Гълъбово
12 March 2008
 

В края на тази седмица в Гълъбово ще се състои традиционният седми международен турнир по свободна борба „Злати Динев" за момчета /14-15-год./. Ще участват както най-добрите борци от нашата страна, така и от чужбина. От Лудогорието са поканени състезатели от клубове от Разград и Лозница. Това не е случайно, като в тази проява ежегодно борците ни се представят много добре. Миналата година разградчани извоюваха 5 медала, от които 3 шампионски титли, а лозничани се сдобиха с 2 отличия.

Продължава...
 
Росица Илиева от клуб „Трабант“ спечели дамското рали
10 March 2008
 

В събота на пистата на СБА за трета поредна година се проведе дамско автомобилно състезание с приложен характер. То беше посветено на Деня на жената - 8-ми март.

Състезанието, организирано от СБА с председател Живко Каспаров и АСК „Абритус", бе открито от областния управител Наско Анастасов, който раздаде по карамфил и торбичка с награда на участвалите 23 майсторки на волана.

Продължава...
 
ДАМС преведе парите за програмата
10 March 2008
 

СОУ "Хр.Ботев" в Разград в лицето на директора Димитър Митев и учителя по физическо Цветан Танев получиха първи спортните си пособия по бадминтон от финансираната програма от ДАМС "Спорт за децата в свободното време".

Продължава...
 
„Разград 2000“ падна с 1:0 в Добрич в продължението
10 March 2008
 

В неделя се изиграха мачовете от 19-я кръг на „В" Североизточна футболна група. Отборът на „Разград 2000" гостува в Добрич на лидера „Добруджа".

Групата на ст.треньора Росен Маринов за тази среща бе от 18 футболисти. За жалост, отборът на „Разград 2000" загуби в триминутното продължение на мача, дадено от главния съдия Мирослав Маринов.

Продължава...
 
В неделя „Разград 2000“ гостува на лидера „Добруджа“
07 March 2008


Отборът на „Разград 2000“ отива на най-тежкото си гостуване за пролетния дял в Добрич на лидера “Добруджа”. Старши треньорът на разградчани Росен Маринов ще разчита на всички картотекирани футболисти с изключение на контузените Теодор Тодоров и Галин Цонев.
През този сезон тимът на Добруджа всячески гони първото място и оттам завръщане в професионалната „Б“ група.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Следваща > Последна >>

Резултати 5191 - 5200 от 5301