Търсене

Начало Спорт
Спорт
Пламен Бобев стана арбитър по силов трибой
02 April 2008

 

СК "Гладиатор" вече има втори арбитър по силов трибой. Това е Пламен Бобев - син на покойния известен спортен деятел, журналист и треньор Младен Бобев. По време на републиканския шампионат по силов трибой в Горна Оряховица се проведе и семинар за съдии. Заниманията и покриването на нормативи води шефът на съдийската комисия на федерацията. След семинара Пламен Бобев има възможността да реферира по време на републиканския шампионат, в който юношите на Разград спечелиха пет медала.

Продължава...
 
В Лозница очакват над 150 състезатели
02 April 2008

 

На 5 април, събота, Лозница ще бъде домакин на XII международен турнир „Хюсеин Мехмедов“ по свободна борба за деца, момчета и кадети. Очаква се на тепиха да се явят над 150 състезатели от нашата страна и чужбина. Колорит на турнира ще придадат млади сили от Македония и Кипър. Международната проява е в чест на 84-годишния ветеран, родения в с.Веселина Хюсеин Мехмедов, който лично ще присъства на турнира.

Продължава...
 
Над 200 състезатели на републиканското по бокс
02 April 2008

 

Днес с участието на над 200 състезатели в спортна зала „Лудогорец“ в 14 часа стартира държавното боксово първенство за жени и школници, обяви вчера на пресконференция главният секретар на федерацията Димитър Армотлиев. Медийният партньор на шампионата „Екип 7“ дава две специални купи, които ще бъдат връчени на най-сърцатите спортисти в двата пола.

Продължава...
 
Американска спортна академия плаща стипендия на талантлив разградчанин
31 March 2008

 

От известно време едно крило и лек център липсва в състава на Стефан Данаилов. Това е Митко Куртев. Амбициите му за професионално и спортно развитие изпратиха момчето в елитната Национална финансово-стопанска гимназия в София. В момента той е в осми клас и сполучливо намери мястото си в отбора юноши младша възраст на “Левски” под ръководството на Иван Гогов. Не закъсня и другото признание. След няколко проби за националната гарнитура го хареса и наставникът Георги Младенов.

Продължава...
 
Четири медала за Халим Халимов
31 March 2008

 

В събота и неделя в Горна Оряховица се проведе републиканско първенство по силов трибой за младежи до 18 години. Състезатели от 30 клуба в страната спориха за медалите в 10-те категории. В шампионата се включиха и четирима тежкоатлети от СК "Гладиатор", водени от председателя мс Георги Георгиев и ст.треньора Емил Енев.

Продължава...
 
Разградчани на републиканско в София
31 March 2008

 

В петък, събота и неделя в столичната зала „София“ се проведе държавното индивидуално първенство по тенис на маса за мъже. Разградският СКТМ „Лудогорец“ участва в такова състезание за първи път. Клубът бе представен от Михаил Стоянов, Любен Гълъбинов, Даниел Качаков, Добрин Калев и Николай Кетелиев.

Продължава...
 
Таланти на проби за националния отбор
31 March 2008

 

В сряда /от 15 часа/ на стадиона край „Винпром“ в Търговище ще се проведе сбирка за подбор на футболисти за националния отбор на България за момчета, родени 1992 год.

Очаква се на препитването да се явят подрастващи състезатели от цяла Североизточна България.

Продължава...
 
250 боксьори от цяла България излизат на разградския ринг
28 March 2008

 

От 2 до 6 април за първи път в боксовата си история Разград ще бъде домакин на държавен личен отборен шампионат за жени и школници. За нежния пол това е втори кръг, а за момчетата - първи. Медиен партньор на най-голямата досега боксова проява в града ни е “Екип 7”. Интересът към надпреварата е голям. Досега са дали заявки за участие повече от 250 боксьори от всички водещи в страната центрове. Тук ще бъдат столичните грандове “Славия”, “Левски”, ЦСКА, пловдивският и русенският “Локомотив”, “Черно море” – Варна, Сливен, Ямбол, Ст.Загора, “Спартак” – Плевен, Търговище, Лом.

Продължава...
 
В неделя ни идва петият в класирането “Ендже“
28 March 2008

 

В неделя от 14 ч. ще се изиграят мачовете от ХІІ кръг на Североизточната „В“ футболна група. Отборът на „Разград 2000“, който се придвижи от 16-то на 15-то място във временното класиране, посреща на ст.“Балканфарма“ петия в подреждането - „Ендже“/с.Царев брод/.

Продължава...
 
СК "Гладиатор" с четирима състезатели на републиканско първенство
28 March 2008

 

В събота и неделя в Горна Оряховица ще се проведе републиканското първенство по силов трибой за младежи до 18 години. В него ще се включат състезатели от 30 клуба. Те ще спорят за медалите в над 10 категории.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Следваща > Последна >>

Резултати 5161 - 5170 от 5301