Търсене

Начало Спорт
Спорт
Рамис Татаров – пети в страната
14 May 2008

 

Над 140 боксьори – младежи /17-18 год./ си дадоха среща в Ямбол. Измежду представителите на най-добрите български клубове бяха излъчени медалистите в държавното лично първенство.

Продължава...
 
Мс Георги Георгиев - делегат на европейското по културизъм в Испания
14 May 2008

 

От 16 до 19 май в намиращия на около стотина километра от Барселона град Платя Даро, ще се проведе европейско първенство по културизъм за мъже. Освен шефа на Българската федерация по културизъм и фитнес Патрик Ангелов, на този форум в Испания като делегат ще вземе участие и мс Георги Георгиев.

Продължава...
 
Разгорещени схватки в Езерче
12 May 2008

 

Вчера Езерче бе арена на много разгорещени схватки на тепиха и алая. Община Цар Калоян, кметството и СКБ "Д.Добрев" организираха събор по народна борба и Х юбилеен турнир за деца в чест на олимпийския шампион, родения в Езерче Димитър Добрев.

Продължава...
 
Левент Валериев и Йордан Живков трети в България
12 May 2008

 

Във Варна в четвъртък и петък се проведоха финалите на държавното индивидуално първенство по тенис на маса за момчета и момичета до 12 години. В проявата за СКТМ „Лудогорец“ играха Левент Валериев и Йордан Живков. Задачата на Левент бе да се нареди сред първите 16 състезатели, а Йордан от 17 до 32 място. Те двамата сформираха и двойка, която също спечели правото да играе на финалите.

Продължава...
 
Сребро за дебютанта Ивайло Стоянов
12 May 2008

 

В събота и неделя в Благоевград се проведе държавното първенство по канадска борба. Ръководеният от Георги Георгиев СК „Гладиатор“ бе представен от трима състезатели.

Впечатляващото в това състезание е, че Ивайло Стоянов /категория до 70 кг/ се сдоби с вицешампионска титла на дясна ръка.

Продължава...
 
Злато за Глория Маринова и Екатерина Колева
12 May 2008

 

Вчера в Плевен се проведе едно от най-престижните за страната ни състезания по ориентиране – Купа „Плевен“. Над 500 състезатели си дадоха среща. Измежду представители на 40 клуба бяха разпределени медалите и отличията.

Продължава...
 
ВУИ "Н.Й.Вапцаров" - Завет - комплексен първенец
12 May 2008

 

От четвъртък до неделя ВУИ "Н.Й.Вапцаров" - Завет бе домакин на Вторите национални състезания за ученици от възпитателните училища-интернати /ВУИ/ в България. Проявата се осъществи след защитен проект на ОК "Спорт в училище-Разград", финансиран от ДАМС.

Продължава...
 
Четирима от разградското общество на фераристите на “Истанбул парк”
09 May 2008

 

За пети път запаленият по автомобилизма и в частност по „Формула 1“ наш съгражданин Станислав Стоянов утре ще гледа на живо най-бързите коли в света. Това ще се случи на Grand Prix на Турция. Днес вечерта с още трима съмишленици от разградското дружество на фераристите Венелин, Ангел и Генади, той ще пътува за Истанбул. Целта са квалификациите в събота и състезанието в неделя.

Продължава...
 
"Разград 2000" разби с 5:1 "П.Хитов" /Тутракан/
09 May 2008

 

В сряда се изиграха мачовете от 28-ия междинен кръг на "В" Североизточна група. В него отборът на "Разград 2000" постигна петата си домакинска победа за пролетния дял. Този път момчетата на ст.треньора Росен Маринов разбиха с 5:1 опашкаря "П.Хитов" от Тутракан. Двубоят се забави с 10 мин. поради липса на полицай.

От публиката най-силна подкрепа получи нападателят Мехмед Неджибов – Шол. Десетчленна агитка от театър „Назъм Хикмет“, предвождана от съпругата на футболиста, издигаше плакати и надуваше свирки.

Продължава...
 
За осми път републикански крос-кънтри в „Сборяново“
09 May 2008

 

За осми пореден път в Сборяново се проведе традиционния крос-кънтри „Стоте могили 2008 - Исперих“. Участваха близо 40 колоездачи от Плевен, Силистра, Русе, Разград, Велико Търново, Варна, ЦСКА, с.Лъвино и домакините.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Следваща > Последна >>

Резултати 5101 - 5110 от 5301