Търсене

Начало Спорт
Спорт
Златни купи за Белмин Хасан и Траяна Йорданова
18 June 2008

 

Представителките на СК „Антибиотик“ Белмин Хасан и Траяна Йорданова грабнаха златните купи в Русе. В крайдунавския град се проведе поредното издание на престижния турнир „Дунавски стрели“ за мъже и жени.

Продължава...
 
Галина Христова и Емилия Ангелова – първи в националния шампионат в Ямбол
18 June 2008

 

В края на миналата седмица в Ямбол се проведе третият кръг на националния шампионат по автомобилизъм за жени. Състезанието е от календара на Българската федерация по автомобилен спорт.

Продължава...
 
Николай Миланов и Ганка Николова получиха личните поздрави на Весела Лечева
18 June 2008

 

През почивните дни в Ботевград официално бяха закрити „Ученически игри 2008“. Там бе и финалът по баскетбол за юноши VIII-X клас.

От цялата страна бяха поканени около 25 представители на клубове и организации с изключителен принос при провеждането на различните етапи, включени в „Ученически игри“.

Продължава...
 
600 километра бревет изминаха велосипедисти от страната
18 June 2008

 

В събота и неделя се проведе последният за годината, преди най-големия маратон, пробег на велосипедисти-аматьори. Те въртяха педалите със старт и финал Исперих.

Смелчаците преминаха през Самуил, Кубрат, Русе, Силистра, Исперих, Смядово, Търговище, Попово и финишираха в Исперих. Организатори на пробега бяха ТД „Димитровец“ - Исперих/, колоклуб „Сините камъни“ - Сливен и Българската федерация па туризъм.

Продължава...
 
Ветеранът Катерин Стоилов – четвърти в страната
18 June 2008

 

Четирима разградски атлети стартираха в събота и неделя в държавното първенство за мъже и жени. Състезанието бе пресявка за определяне на националния отбор на България за Купата на Европа и Балканските игри.

По тази причина почти всички най-добри наши състезатели стартираха на националния стадион „Васил Левски“. По време на надпреварите бяха покрити и няколко нормативи за участие в Олимпийските игри в Пекин.

Продължава...
 
Весела Лечева обеща да разгледа наново проекта за залата на Езиковата гимназия
16 June 2008

 

На среща в петък с председатели на спортни клубове председателят на ДАМС Весела Лечева обеща да разгледа наново проекта за изграждане на спортната зала в ГПЧЕ. Документите са били внесени миналата година в спортната агенция.

Проектът обаче не е получил финансиране. Впрочем, Весела Лечева не можа да си спомни причините за това, но предположи, че той не е отговарял на някое от изискванията. Инвестиционният проект е изготвен от общината, той е на стойност 800 000 лв. и ще се търсят източници за неговото финансиране, стана ясно на срещата.

Продължава...
 
Калоян Николов и Васил Веселинов са финалисти
16 June 2008

 

През почивните дни на градските кортове се проведе първият за годината турнир за мъже – сингъл. В него се включиха 16 състезатели.

В първия полуфинал се срещнаха двама от талантливите юноши на клуба - Калоян Николов и Марий Симеонов. В един емоционален мач Калоян Николов победи с 6:3 и 6:4 и се класирала за финала.

Продължава...
 
Състезателите ни по бридж – седми в Албена
16 June 2008

 

В Албена завърши работническият фестивал „Балканите канят за мир“ под патронажа на Весела Лечева – председател на ДАМС.

За шести пореден път се провежда такова състезание. Организатор на работническия фест е БРФ „Труд, спорт и здраве” и КНСБ.

Продължава...
 
„Абритус“ загуби с 11:9 от „Титани“ - Варна
16 June 2008

 

В събота в комплекс „Локомотив“ във Варна разградският бейзболен отбор „Абритус“ с председател Георги Георгиев и ст.треньор Светлин Инов изигра мач от първия кръг на първенството. На лошото игрище, изпълнено с локви и неочертано, разградчани срещнаха тима на „Титани“.

Продължава...
 
Разградчани гостуват на "Титани"-Варна
13 June 2008

 

В събота бейзболният отбор "Абритус"-Разград с председател Георги Георгиев и ст.треньор Светлин Инов ще изиграе първия си мач от националния шампионат. Нашите гостуват във Варна, където ще се срещнат с местния тим "Титани".

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Следваща > Последна >>

Резултати 5031 - 5040 от 5301