Търсене

Начало Спорт
Спорт
Наско Анастасов поема разградския баскетбол
27 June 2008


Както вече “Екип 7” писа, ако е речено, разградският баскетбол ще дочака своя ренесанс през 2009 година. Вече сме кандидатствали за домакинство на „Евробаскет 2009” за юноши младша възраст заедно с Русе.

Мощна крачка напред в това начинание БК “Лудогорец” направи на 19-ти юни. На редовно отчетно-изборно събрание за председател на управителния съвет бе избран дългогодишният баскетболист Наско Анастасов, сега областен управител на Разград.

Продължава...
 
Момчетата на УСШ „Руси Бухтев“ - шампиони на страната
27 June 2008

 

Момчетата 5-6 клас на УСШ "Руси Бухтев" са новите републикански отборни шампиони на страната. На проведеното в сряда в Сливен държавно първенство по лека атлетика представителите на Разград постигнаха 1041 точки и убедително завоюваха златните медали и купата за първото първото място.

Продължава...
 
56 деца се явиха на изпитите за спортното училище
27 June 2008

 

56 деца се явиха приемните изпити за спортното училище. Днес ще са известни резултатите от проверката на физическите данни на кандидатите.

Наесен в създаденото миналата година спортно училище ще бъдат разкрити нови три паралелки – една за шести клас и две за седми. В тях ще се обучават деца по спортовете борба, бокс, вдигане на тежести, карате и футбол. За първи път ще се обучават състезатели по тенис на маса.

Продължава...
 
Ангел Ангелов и Пламен Бонев на европейско в Чехия
27 June 2008

 

През двата почивни дни ще се проведе престижният европейски шампионат по мотоциклетизъм на писта – супербайк „Алпа-Адрия“. Състезанието е в Бърно, Чехия.

На писта ще карат състезатели на 8 мотоциклетни федерации от Стария континент. В надпреварата ще има и българско участие.

Продължава...
 
Калоян Ангелов втори на източноевропейския шампионат
25 June 2008

 

През почивните дни на пистата в Серес завърши вторият кръг от източноевропейския шампионат по мотоциклетизъм. Състезанието в Гърция се оказа едно от най-тежките за българските състезатели.

Продължава...
 
Тангра и Кайра с първо и трето място
25 June 2008

 

В село Баня, Пловдивско, се проведе седмата национална специализирана изложба на кучета от породата българско гонче. В нея взеха участие 60 четириноги /мъжки и женски/, които се състезаваха в следните класове - бебе, подрастващи, младша, открит и ветерани.

Главни съдии на изложбата бяха Костадин Вранчев и Димитър Тотев.

Продължава...
 
Пламен Стоянов и Величка Димитрова пети на рали крос „Ловеч 2008“
25 June 2008

 

През почивните дни на пистата на с.Баховица, на три километра от Ловеч, се проведе вторият кръг на националния шампионат рали крос. В надпреварите, организирани от СБА – Ловеч, се включиха 27 състезатели от 8 клуба.

В група „хоби кар 2“ до 1.6 куб. см се състезаваха Пламен Стоянов и Данаил Йорданов, в „хоби кар 3“ над 1.6 куб. см се включи Величка Димитрова.

Продължава...
 
Бен Геттеманс - № 1 при хвърлячите
25 June 2008

 

Както вече съобщихме в миналия брой, над 400 атлети, включително и 8 представители на СКЛА „Лудогорец“, взеха участие в държавния индивидуален шампионат за юноши и девойки до 18 год. Състезанието се проведе на националния стадион „Васил Левски“ в столицата и беше определящо за националния отбор на Балканските игри в Бар, Черна гора.

Разградският състезател Бен Геттеманс отново показа, че е N1 в хвърлянията.

Продължава...
 
Бен Геттеманс – двоен шампион на България
23 June 2008

 

Състезателят на СК „Лудогорец“ - Бен Геттеманс отново грейна в най-добрата си светлина. Разградчанинът стана двоен шампион на страната при юношите до 18 г.

Близо 400 състезатели стартираха в държавното първенство за юноши и девойки. На националния стадион „Васил Левски“ се появиха всички водещи български атлети, тъй като първенството бе определящо за сформиране на националния тим на страната ни за Балканидата в Черна гора.

Продължава...
 
Мирослав Минчев се стяга за водомоторния шампионат
23 June 2008

 

И това лято в републиканския шампионат по водомоторен спорт ще има разградско участие. 21-годишният Мирослав Минчев със своя скутер ще участва в четирите кръга от календара на Българската федерация по този спорт.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Следваща > Последна >>

Резултати 5011 - 5020 от 5301