Търсене

Начало Крими
Крими
Рецидивист блудства с психично болна жена
15 February 2012

58-годишен мъж от Езерче беше задържан в полицията за срок от 24 часа, след като блудства с психично болна жена от селото си и направи опит да я изнасили. Али Кьосев посегнал на 54-годишната си съседка в ранния следобед на неделя. Отишъл в дома й под предлог, че ще огледа легло, което тя и 67-годишният й съпруг смятали да продават.

Продължава...
 
Трафикант на хора се отърва с 3 години условно
08 February 2012

Трафикант, изнасял овчари в Гърция и ги продавал като крепостни работници, получи едва 3 години условно от Районния съд в Исперих. До леката присъда се стигна след споразумение с прокуратурата.

40-годишният Гюнайдън Шабан се призна за виновен в трафик на 33 души.

Бизнесът на Гюнайдън бил да намира малограмотни селяни и да ги продава като крепостни овчари в Гърция.

 

Продължава...
 
Рецидивист открадна бус на общината, после катастрофира
01 February 2012

Крадец-рецидивист открадна автомобил на община Разград, след което катастрофира с него и изчака полицията да го задържи. Каръшката история започна в понеделник по обед пред Окръжния съд в града и завърши няколко часа по-късно край Провадия.


Продължава...
 
Разградчани, шофьори на тирове, чакат стари заплати от белгийски работодател
01 February 2012

Двама разградчани, гастарбайтери в Кралство Белгия, имат да получават пари заради нелеката си работа като шофьори на тирове. И двамата мъже чакат повече от три месеца възнагражденията си и никак не им се иска да вярват, че вместо да ги получат, ще пият по една студена вода...


Продължава...
 
Рашид работил 38 месеца без пари в село до Серес
25 January 2012

До края на април на страниците на вестника ще прочетете 10 истории за тъжното завръщане у дома на гурбетчии от Разградско /днешната публикация е втора поред/, потърсили изход от кризата в нелегалната трудова емиграция, но станали жертва на злоупотреба от страна на трафиканти, работодатели или измамници. Журналистическите разследвания са в рамките на проекта „Никой не чака Одисей“, спечелил финансиране в рамките на конкурса „Повече плурализъм във време на криза“, организиран от Институт „Отворено общество“ – София.


Продължава...
 
Маскирани опитаха да оберат още два магазина
20 January 2012

Блъснали са продавачката ни Геновева на земята, удряли са я по главата, лявото й око е синьо, много се е уплашила. Днес не е на работа, почива си вкъщи. Огледали са се за пари, но ние бяхме оставили само дребни. Явно са им се видели малко, защото не са ги пипнали.

Това разказа пред екипа ни вчера собственичката на търговския обект, в който се е разиграла драмата, Милена Николова.


Продължава...
 
Измамени от разградски бизнесмен гурбетчии търсят справедливост
18 January 2012

В следващите месеци до края на април на страниците на вестника ще прочетете 10 истории за тъжното завръщане у дома на гурбетчии от Разградско, потърсили изход от кризата в нелегалната трудова емиграция, но станали жертва на злоупотреба от страна на трафиканти, работодатели или измамници. Журналистическите разследвания са в рамките на проекта “Никой не чака Одисей”, спечелил финансиране в рамките на конкурса “Повече плурализъм във време на криза”, организиран от Институт “Отворено общество” – София.


Продължава...
 
Разбиха девет коли за денонощие
09 January 2012

Седем автомобила бяха взломени, а част от тях и ограбени, в нощта срещу четвъртък. Дръзкото посегателство е станало на паркинг в междублоково пространство на улица „Г. С. Раковски“ в Разград, под ОУ „Васил Левски“.


Продължава...
 
Осем години затвор за убийство от любов
09 January 2012

На осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието беше осъден в петък от състав на Окръжен съд-Разград 28-годишният Васил Ангелов от Китанчево.

Срещу него беше повдигнато обвинение по чл.115 от Наказателния кодекс за умишлено убийство.


Продължава...
 
Заловиха исперихчанин с дрога
09 January 2012

 

24-годишният Чавдар Черников от Исперих беше задържан за разпространение на наркотици. Това е втори подобен случай с негово участие за последните шест месеца.

В четвъртък при полицейска проверка в управлявана от него „Лада Нива“ са били открити два полиетиленови плика с 1,2 грама канабис. Малко по-късно при оглед между гаражите зад жилищен блок на улица “Лудогорие” в Исперих под ламаринен покрив полицаите са намерили пакет с 51,9 грама марихуана.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 101 - 110 от 698