Търсене

Начало Политика
Политика
Реформаторският блок представи листата си
03 September 2014

По примера на „Лудогорец“, ние имаме амбицията да направим Разград член на шампионската лига на демокрацията. Ще водим позитивна, открита и честна кампания.

Това заяви вчера водачът на осемчленната листа на Реформаторския блок в 18-ти многомандатен избирателен район Мюйессер Солак. Тя е заместник-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“, отличник на випуск на ПМГ „Акад.Н.Обрешков“ в Разград, доктор по икономика, експерт в областта на образованието и европейското финансиране.

Продължава...
 
8 кандидат-депутати има Патриотичният фронт в Разградско
03 September 2014

Димитър Димитров от Исперих е водачът на листата на Патриотичния фронт в 18-ти избирателен район. 61-годишният инженер е бивш шеф на ДАИ – Разград и Търговище, областен координатор на Националния фронт за спасение на България.

Втори е областният лидер на ВМРО Евгени Драганов, магистър по финансов мениджмънт, бивш директор на общинско предприятие „Обреден дом – Разград“.

Продължава...
 
ГЕРБ представи листата си в Разград
01 September 2014

В 12.12 часа вчера ПП ГЕРБ подаде документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград. Минути след това в офиса на партията бе представена и осемчленната листа. Както вече съобщихме неин водач е досегашният депутат и бивш областен управител д-р Валентин Василев. На второ място е поставен младият финансист, общински съветник и бивш председател на РИК Михаил Тодоров.

Продължава...
 
Жена е начело в листата на Реформаторския блок
01 September 2014

Мюйессер Солак ще води листата на Реформаторския блок в 18-ти Разградски избирателен район. Водачите на листи бяха обявени в събота в София, след като Гражданският съвет към блока утвърди първите места, с които десните ще се явят на вота на 5 октомври.

Продължава...
 
7 партии се записаха за кандидат-депутатската битка в Разград
01 September 2014

До редакционното приключване на броя вчера 7 политически сили внесоха документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/ – Разград. Вече съобщихме за първата регистрация – на ДПС. На следващия ден, петък, през комисията минаха последователно представители на три структури. Първо бе АБВ, чията седемчленна листа се води от бизнесмена от Кубрат Пламен Томов. След това листа представи и Български национален съюз „Нова демокрация“, начело на която е също предприемач - Антон Пеев от Разград.

Продължава...
 
Партиите в община Разград се разбраха за състава на СИК
29 August 2014

Консултациите за състав и ръководства на секционните избирателни комисии /СИК/ в община Разград преминаха гладко и без излишно напрежение от страна на парламентално представените политически сили и тези, които имат членове в Европейския парламент. В началото водещият консултациите зам.-кмет Любомир Цонев припомни, че на 5 октомври на територията на общината ще отворят 68 СИК.

Продължава...
 
ДПС се регистрира първа в РИК – Разград
29 August 2014

ДПС е първата партия, която се регистрира в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград за участие в парламентарните избори. Това стана в рання следобед вчера. В стаята на РИК влязоха четирима от осемчленната листа, начело с водача инж. Ахмед Ахмедов, който е и областен лидер на движението. Заедно с него бяха дошли д-р Хасан Адемов /2/, д-р Нигяр Сахлим /3/ и седмият в листата Юксел Алиев от Самуил.

Продължава...
 
Д-р Валентин Василев отново повежда листата на ГЕРБ
27 August 2014

Областният координатор на ГЕРБ и досегашен депутат д-р Валентин Василев отново е водач на листата на партията в 18-ти Разградски избирателен район. Вчера името му бе съобщено официално от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължава...
 
Инж.Ахмед Ахмедов е №1 в листата на ДПС
27 August 2014

Кметът на община Цар Калоян и областен лидер на ДПС инж. Ахмед Ахмедов ще бъде водач на 8-членната партийна листа за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври. Централното ръководство на движението е отредило второто място на дългогодишния депутат и доскорошен министър на труда и социалната политика д-р Хасан Адемов.

Продължава...
 
БСП в Разград подреди листата си за парламентарните избори
22 August 2014

На проведеното на 20 август заседание на областния съвет на БСП в Разград бе подредена листата за народни представители за района от коалиция „БСП - лява България“ за предстоящите на 5 октомври парламентарни избори.


В разградската листа на коалицията са включени преобладаващо млади хора - социалисти, с висше образование и разнообразни специалности - юристи, учители, лекар, индустриален мениджмънт. Трима от участниците са от младежкото обединение на БСП в областта.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 312